L’Horòscop per a un gener carregat de prosperitat

 Al començar l’any, és un moment propici per posar en ordre tots els temes que vas deixar pendents en els últims mesos. L’Horòscop per a un gener carregat de prosperitat.
ÀRIES 21-03/20-04

Al començar l’any, és un moment propici per posar en ordre tots els temes que vas deixar pendents en els últims mesos. Gaudeixes d’energia per afrontar-ho, però també hauràs d’eludir importants obstacles. Vigila amb els teus comentaris i centra’t a negociar amb tothom, sinó, et plouran els problemes.

TAURE 21-04/20-05

Entres en un moment d’indefinició de les coses, que canviaran amb molta velocitat i això comportarà un cert desconcert a l’hora de prendre decisions. Ho hauràs d’examinar tot amb deteniment per prendre les decisions més encertades. Vigila amb possibles intoxicacions alimentàries i també amb els desplaçaments.

BESSONS 21-05/21-06

S’acosten canvis en les teves relacions personals i, sobretot, sentimentals. Si saps aprofitar aquest moment, podràs refermar la teva relació o trobar la parella adient. En cas contrari entraries en una etapa de depressió i desànim. Canalitza l’energia i mira de construir un nou futur.

CRANC 22-06/22-07

El nou any t’aportarà canvis importants en les relacions familiars, sobretot pel que fa a les relacions amb els fills. Mira de demanar ajuda als experts per poder redreçar la situació. D’altra banda, vigila la salut, cuida l’alimentació i fes esport. Repassa amb calma i objectivitat la teva rutina i canvia el que no funcioni.

LLEÓ 23-07/22-08

Aquest serà un mes en què les relacions i la comunicació seran l’eix central de la teva actuació. Si vols, podràs augmentar les teves habilitats, només t’ho has de proposar i també seria interessant optar per una mica més de formació de l’activitat que desenvolupes. Confia en tu mateixa i veuràs com assoliràs tot el que vulguis.

VERGE 23-08/21-09

És hora de renovar, no només la teva vida, sinó també la teva llar. Revisa els errors del passat i comença una nova vida, posant els ingredients que et puguin donar més seguretat i estabilitat, en cas contrari, et sentiràs sola i abandonada. Vigila amb l’excés d’energia que t’aportarà el sol i mira de canalitzar-ho per a coses positives.

BALANÇA 22-09/22-10

És el mes dels nous propòsits, mira al teu voltant i segur que descobreixes noves oportunitats. Hauràs d’estar molt concentrada per poder afrontar tots els nous esdeveniments. Mira de promocionar-te al màxim, en el món laboral se t’obriran noves perspectives, i les teves paraules tindran més ressò del que és habitual.

ESCORPÍ 23-10/21-11

Serien interessants certs moments de solitud i reflexió per poder desenvolupar les teves idees i la teva creativitat de cara al futur. És moment de fer balanç de tot el que has fet per tal d’abandonar les coses que no funcionen i crear noves possibilitats. Connecta amb el més profund de tu mateixa i evitaràs caure en utopies.

SAGITARI 22-11/22-12

Serà una etapa molt complicada perquè hauràs de prendre decisions difícils que poden comprometre el teu futur. Si fas un bon enfocament, posaràs les bases per a un futur molt sòlid, tant pel que fa a la família, com la salut o els temes econòmics. Mira de controlar tots els teus moviments i d’estudiar-los amb profunditat.

CAPRICORN 23-12/22-01

Aquest serà un mes especialment important pels temes professionals i hauràs d’afrontar moltes gestions en aquest sentit. Prepara’t a negociar amb habilitat i posa al dia les teves estratègies. Tot això també et servirà per solucionar possibles problemes familiars, així que pren nota si no vols entrar en una etapa plena de conflictes.

AQUARI 22-01/21-02

Es presenta un mes amb certes turbulències i hauràs d’estar preparada per fer un gran esforç mental per tal de posar les teves habilitats a punt i afrontar els potencials problemes amb certes garanties. Mira d’utilitzar la teva intel·ligència innata i no caiguis en probables indecisions, no et servirien per solucionar els problemes.

L'Horòscop PeixosPEIXOS 22-02/20-03

És molt possible que pateixis un gran canvi en les teves relacions professionals, molt possiblement posaràs punt final a una relació laboral, i és molt important que et centris per crear noves i més bones oportunitats. Si no et mous, sentiràs una certa sensació de fracàs i abatiment però, pensa que el futur pot ser molt millor.