Avui tindrà lloc el seminari de mesures sanitàries per a perruqueries i estètiques

Tal com van anunciar els ministres Jordi Gallardo i Eric Jover, avui, dia 13 de maig, es realitzarà el seminari digital anomenat “Les mesures sanitàries en el sector de la perruqueria i l’estètica en la repesa de l’activitat”, adreçat a tots els professionals d’aquests establiments que obriran a partir del pròxim dilluns, dia 18 de maig.

Lourdes Vilarrubla i Anna Maria Moreno, formadores al Centre de Formació Professional, seran les encarregades d’impartir el seminari d’inducció a les mesures sanitàries que els sectors de la perruqueria i l’estètica han d’aplicar pròximament. Amb el suport del Govern d’Andorra i ActuaTech, aquest webinar pretén resoldre dubtes sobre la seguretat aplicada en aquests establiments, en el marc de la prevenció de la propagació de la Covid-19.

Govern anuncia els sectors econòmics que obriran a partir del dilluns

Landry Riba, secretari d’Estat d’Afers Europeus, obrirà la presentació amb una breu introducció. La formació podrà ser seguida a la plataforma ZOOM, des de les 17 hores d’avui, a través del següent enllaç: https://zoom.us/j/93255908014

Seminari de seguretat a l'estètica i perruqueries