TAMIS 2018: Un punt de trobada pel turisme, la salut i el benestar

Després de tenir èxit en la seva primera edició, la Mostra de Turisme Actiu, Muntanya i Salut (TAMIS) torna el pròxim dissabte i diumenge, dies 2 i 3 de juny, amb una proposta fresca, on empreses vinculades a la natura, la salut, la medecina, els esports, la vida activa, les teràpies innovadores i l’alimentació saludable, exposaran les seves noves idees d’explotació i desenvolupament comercial al país.

L’any passat, el resultat del TAMIS va sobrepassar les expectatives d’organitzadors i participants, amb una xifra molt important de visitants. Enguany, la segona edició tindrà un espai de turisme actiu on hi haurà una representació dels set comuns del Principat.

A l’espai habilitat per l’alimentació saludable, el TAMIS proposa degustació de productes ecològics, súper aliments, barres de sucs i tes, a banda de demostracions de cuina saludable en directe, a càrrec d’empreses com ara The Healthy, Imporex Salut, La Brasilera, Dilmah, BioCoop, And Burger Zero i el Col·legi de Dietistes i Nutricionistes.

Per a les persones que els agraden un estil de vida més actiu, el TAMIS també disposarà d’un espai especialitzat amb classes en directe, guiades per professionals de l’esport i la salut física. Naturlandia, Caldea, Lolë, el Palau de Gel i el Comú de Sant Julià de Lòria,  tindran participació en aquest espai.

Finalment, la salut i la medecina es veuran molt representades amb tractaments innovadors com ara sessions d’estètica i teràpies pioneres, amb el suport de VallmedicVision i el Col·legi de Farmacèutics. Mentrestant, els guies i representants d’Andorra 3000, Bosc Aventura, CM Experience, Anem Elèctric, Especial Olímpics, Creu Roja i RNA, mostraran totes les alternatives de diversió per a la família.

El TAMIS 2018 tindrà lloc el pròxim dissabte, dia 2 de juny, des de les 10.30 hores fins a les 20 hores, al Prat del Roure d’Escaldes-Engordany. Tanmateix, el diumenge, dia 3 de juny, els visitants podran gaudir d’aquesta experiència única des de les 10.30 hores fins a les 13 hores.