Vide Dressing de la Massana, del 10 al 12 de maig, a la Closeta

Més de cinquanta parades de roba, sabates, bosses de mà i altres complements s’instal·laran del 10 al 12 de maig a les sales de la Closeta de la Massana. Serà una bona oportunitat per trobar bons articles a baix preu, com ja han comprovat les clientes de les altres edicions del Vide Dressing.

Bosses i vestits de segona mà al Vide Dressing
Foto: Vide Dressing / Comú de La Massana

La filosofia del Vide Dressing és molt senzilla: buidar l’armari en l’època de canvi d’estació i posar a la venda aquells articles que són de qualitat però que ja no s’utilitzen pel motiu que sigui: canvi de talla o una peça que no encaixa amb la nostra manera de vestir actual.

Sabates de segona mà al Vide Dressing
Foto: Vide Dressing / Comú de La Massana

Per tant, la base del Vide Dressing és la reutilització dels productes. Ja fa molts anys que les compres de segona mà estan de moda perquè les fashionistes s’han adonat que és una bona manera de trobar peces úniques.

Apunta’t a la moda de les compres de 2à mà!

A més de tot això, també hem de pensar que bona part de les venedores, com per exemple l’estilista Katia Muir o les d’associacions Ales de Papallona i Unicef, destinen tota la seva recaptació a finalitats benèfiques i solidàries. Per tant, encara tenim un motiu més per anar al Vide Dressing massanenc.

Bijuteria al Vide Dressing La Massana
Foto: Vide Dressing / Comú de La Massana

En les passades edicions vam veure moltes clientes marxar carregades de bosses. I esperem que l’èxit es repeteixi en aquesta edició.

I, sobretot, si hi vas, no oblidis penjar la teva foto a instagram, etiquetant @donasecret i @lamassana i posant el hashtag #videdressinglamassana.

Ens encanta la moda de segona mà!