Vide Dressing, renovar l’armari a bon preu

La sala de la Closeta del comú de la Massana va acollir la cinquena edició del mercat Vide Dressing, amb una cinquantena de parades de roba i complements de segona mà, que va atraure una gran quantitat de públic.

Punkarrillas al Vide dressing la massana
Foto: César De Pablos

Cada vegada més, la roba de segona mà està agafant més protagonisme i el públic té menys problemes en adquirir peces de roba i complements que es troben en molt bon estat a un preu molt reduït. La sala de la Closeta del comú de la Massana es va convertir, l’espai d’un cap de setmana, en un veritable mercat de moda. Aquesta manifestació se celebra dos cops l’any, una vegada a la primavera i l’altra a la tardor, per tal de donar la possibilitat de renovar el vestuari de temporada per un preu assequible.

Clientes comprant Vide Dressing
Foto: César De Pablos

A banda de l’increment de públic, aquesta edició també ha viscut un increment important de venedors i venedores, perquè s’han superat les 50 parades, concretament n’hi ha hagut 52, on els compradors podien triar i remenar fins a trobar la peça de roba o el complement desitjat.

Simi Abitbol vide dressing
Foto: César De Pablos

La majoria de visitants ha estat gent del país, tot i que també s’hi va poder veure alguns turistes curiosos que no van dubtar també a firar-se. Cal destacar que també hi havia algunes parades amb finalitat benèfica, que destinaven els diners recollits amb la veda de roba a subvencionar projectes humanitaris.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Vide Dressing La Massana
Foto: César De Pablos