Angie Millan, la música com a via d’escapament

Als seus 16 anys, Angie Millan és una cantant prometedora amb una veu melodiosa, però, com molts nens i joves arreu del món, ha patit en primera persona la problemàtica del ‘bullying’. Gràcies a la música, la seva passió, ha pogut superar aquesta situació.

Foto: Angie Millan

Des de molt joveneta, l’Angie es va mostrar interessada pel cant i la música. Influenciada pel soul, el rock i el pop, es va endinsar en la que, actualment, és quelcom més que una afició. Confessa que no es va sentir inspirada per cap artista en concret, sinó que el seu talent va començar a aflorar molt aviat, quan era víctima de l’assetjament escolar, un fenomen recurrent a les institucions educatives del món i habitualment conegut com a ‘bullying’.

Cantant Angie MillanDesprés de trobar la seva via d’escapament en la música, Angie Millan ha aconseguit fer-se camí, pas a pas, en l’escena andorrana, amb recitals i presentacions al mercat, La Serenalla Market de La Massana, a la desfilada ‘Moda y Arte’ i a festes privades, com ara el sopar de Nadal de Nova Constructora. Jose Costa, propietari d’aquesta empresa, i Yolanda Cid, directora de l’agència Modelsy Artists Andorra, han estat dos pilars fonamentals per a l’Angie, que actualment mostra un estil més vinculat amb el pop i la música contemporània. La cantant franco-israeliana, Tal, i la cèlebre Rihanna, són els exponents que la motiven.

Angie Millan va aconseguir el tercer lloc en el concurs de cant ‘Moda y Arte’, dut a terme a Ordino, el passat 9 de novembre

Malgrat que encara no ha tingut l’oportunitat d’actuar en un altre país, és una experiència que a l’Angie li fa il·lusió, ja que un dels seus somnis és poder convertir-se en una referència musical. Per assolir aquest objectiu, considera la possibilitat de participar en el concurs La Voz, del qual han sortit desenes de talentosos artistes, per a rebre un assessorament i jutjament professional que li permetin créixer com a cantant.