Nova Constructora, el sopar d’empresa més multitudinari

El passat divendres, dia 13 de desembre, el Complex Sociocultural i Esportiu d’Encamp va acollir la celebració del sopar d’empresa de Nova Constructora, amb l’Alfred Llahí com a mestre de cerimònia de la vetllada.

Fotos: Dona Secret

Públic a la celebració del sopar de Nova ConstructoraMés de 300 persones van acudir a la celebració organitzada per Nova Constructora, amb motiu de les festes de nadal, cita en la qual el Jose Costa, propietari de la dita empresa, va rebre l’afecte i la calidesa dels seus treballadors, que mai no van deixar de divertir-se i d’omplir de goig el Complex Sociocultural i Esportiu d’Encamp.

Convidats al sopar de Nova ConstructoraDes d’amics del Jose i treballadors de l’empresa, fins a altres persones de negocis i representants de la política nacional, el sopar –més aviat festa– va comptar amb una immillorable assistència. Els afortunats convidats van poder gaudir de tota mena d’aperitius, entre formatges, pernil ibèric, truites i altres delícies elaborades per a l’ocasió, com ara el risotto de ceps o la fideuà de fruits del mar. Una barra lliure de begudes va complementar l’oferta gastronòmica de la vetllada amb el segell del ‘saber fer’ del Rebost del Padrí.

Cantants del sopar de Jose Costa i Nova ConstructoraL’Alfred Llahí, periodista i presentador de televisió, que també és molt amic del Jose Costa, va fer de conductor de la celebració. Amb el seu toc d’humor, va presentar cadascuna de les actuacions musicals que, a càrrec de Carlos Serra, Sol Flow & Jota, Angie Millán, Perry Solomon, Carolina Burlando, Estefanie Solomon i l’agrupació musical portuguesa Os Amigos do Zé, van fer ballar i vibrar l’auditori exquisidament engalanat per a l’ocasió.

Agrupació Os Amigos do ZéL’equip de futbol Penya Encarnada, que actualment lidera la classificació de la segona divisió de la lliga local, va reconèixer la confiança i el suport que Nova Constructora ha dipositat en la plantilla durant l’actual temporada, i va obsequiar amb una samarreta oficial al Jose Costa, com a gest d’agraïment pel seu patrocini. Sens dubte, va ser una celebració divertida i acolorida que moltes persones recordaran.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.