Artalroc va reobrir les seves portes amb l’exposició de Joan Monegal

La sala d’exposicions Artalroc va reobrir les seves portes, el passat 2 de juny, amb l’exposició ‘Joan Monegal. El simbolisme estètic’, quina previsió inicial era el passat 19 de març. El centre artístic torna a l’activitat després de les mesures de desconfinament decretades pel Govern d’Andorra.

Fotos: César Vidal

Pintures de Joan Monegal a l'Artalroc

A través de les xarxes oficials i els seus canals informatius oficials, l’àrea d’Acció Cultural va informar sobre la reobertura de la sala d’exposicions Artalroc, que acull la mostra ‘Joan Monegal. El simbolisme estètic’, com a primera exhibició artística del recinte en el marc de la pandèmia de Covid-19.

Pintura de Joan Monegal a la sala Artalroc

Comissariada per l’especialista Carme Soler, l’exposició ‘Joan Monegal. El simbolisme estètic’ busca ressaltar la riquesa creativa i la riquesa de llenguatge plàstic de l’artista, qui juga amb la geometria i els seus traços, per a convidar-nos a descobrir més de la seva personalitat. Són 40 les obres amb les quals l’espectador podrà connectar immediatament, tot i que Acció Cultural va organitzar una presentació digital de les composicions perquè l’art de Monegal arribés a tothom.

Artalroc amb les pintures de Joan Monegal

Per a disminuir els riscos de rebrot de contagis de la malaltia, les autoritats del Ministeri de Cultura van decidir no realitzar cap acte oficial d’inauguració, de manera que les mesures sanitàries i de distanciament social se seguiran aplicant durant les visites a l’Artalroc. L’exposició es podrà visitar fins al 13 de setembre, en l’horari habitual de la sala: dimarts, de 15.30 a 20.00 hores; de dimecres a divendres, d’11.00 a 14.00 hores i de 15.30 hores a 20.00 hores; dissabte, de 10.00 a 14.00 hores i de 15.00 a 20.00 hores; diumenge, de 10.00 a 14.00 hores.