Especial OCI: On gaudir de les millors actuacions musicals?

Malgrat que la pandèmia no ha marxat i hem de continuar essent molt previnguts, hi ha diferents actuacions musicals que podem gaudir amb els nostres cercles pròxims. Afortunadament, tot i ser un país petit, Andorra compta amb un important nombre d’agrupacions i cantants que ho deixen tot per regalar-nos tardes i nits inoblidables. Descobreix-ne més:

Fotos: La Fada Ignorant · Josep Segura · César De Pablos
La Fada Ignorant, bressol de músics

Qui no ha tingut la sort de desconnectar de la rutina en alguna de les nits musicals de La Fada Ignorant? Aquest local, de molta tradició al nostre país, ha estat una plataforma molt important perquè els artistes d’Andorra comencessin la seva carrera com a músics, malgrat que també ha estat escenari de diferents artistes dels països veïns. L’estil vintage del local és, sens dubte, un dels seus atractius, però creiem que el millor és l’ambient màgic que es percep només en entrar-hi. El pròxim 15 d’octubre, La Fada Ignorant espera la visita del cantautor espanyol Dani Flaco, tot just el dia en el qual tanquen les inscripcions del 4t Concurs de Música d’Autor LA FI Andorra. Si vols obtenir més informació, pots visitar www.lafadaignorant.com.

Carrer Fiter i Rossell, 2. AD500 Andorra la Vella. +376 821 815.

Nits vibrants al Hard Rock Cafe

A les ciutats més importants del món, sempre hi trobaràs un Hard Rock Cafe; Andorra la Vella no podia ser l’excepció. Durant el mes de setembre, ja ens vam divertir amb les DJ Nights, amb DJ J-Nano, qui ens va regalar diferents sessions temàtiques, com ara l’especial de Queen, nits de pop, èxits dels anys 80, rock & roll, heavy metal, disco i indie, però l’oferta musical no es quedarà aquí. Hard Rock Cafe, mes rere mes, acostuma a dissenyar experiències musicals entretingudes que pots consultar a través de www.hardrockcafe.com/location/andorra/ o visitant les seves xarxes socials. Carrer Sant Salvador, 10. AD500 Andorra la Vella. +376 811 888.

Agendes parroquials i nacionals per a tots els gustos

No és un secret que, tant els comuns com les autoritats nacionals, aposten per crear espais culturals i artístic on la música és tan sols una d’aquestes expressions. Així com van triomfar el “Ritmes, capital musical”, a Andorra la Vella, o el “Sabors d’Estiu”, a Escaldes-Engordany, aquests i la resta de comuns continuen afinant detalls per a oferir diferents espectacles musicals per a tota mena de públics, quines programacions es podran consultar a través de les respectives xarxes socials i llocs web de cada comú o a través de www.agenda.ad.

D’altra banda, malgrat veure’s afectada l’agenda de la temporada 2020 de l’Auditori Nacional d’Andorra, aquest manté en la seva programació els concerts de Jordi Botey, l’1 d’octubre, i l’espectacle familiar El Pot Petit, el 24 d’octubre. Per a més informació, caldrà visitar www.cultura.ad.