Especial Oci: Llums, càmera, acció…

Un passatemps que hem reforçat durant el confinament, ha estat el de passar hores i hores davant la televisió mirant Netflix, HBO, Amazon Prime o qualsevol altra plataforma streaming de pel·lícules i sèries. Però, ara que han obert les sales de cinema, perquè no passar una estona diferent davant la pantalla gegant?

Una estona de pel·lícula a Cinemes Illa Carlemany

Si hi ha un lloc on submergir-se en el món del setè art, aquest és Cinemes Illa Carlemany, on l’entreteniment és garantit per a cada membre de la família, ja que s’hi pot gaudir de tota mena d’èxits de Hollywood i grandíssimes referències cinematogràfiques de França i Espanya. Les seves sales són realment confortables i compten amb la millor tecnologia d’imatge i so; algunes d’elles, amb el sistema Dolby Atmos que permet gaudir d’una experiència acústica multidimensional. Durant els darrers mesos, Cinemes Illa Carlemany ha projectat diferents pel·lícules clàssiques, com ara Jurassic Park, però han tornat amb molta força per a compartir amb tu les “pel·lis” acabades de sortir del forn. T’animes a fer córrer la veu entre els teus amics i familiars perquè us retrobeu al cinema?

Av. Carlemany, 70. CC Illa Carlemany. AD700 Escaldes-Engordany. +376 892 040. www.cinemesilla.com

Cineclub de les Valls, la casa del cine alternatiu

Si encara no el coneixes, és moment que t’apuntis a gaudir del cine de la mà del Cineclub de les Valls, una opció ideal per als amants i aficionats del cine alternatiu, i que posa l’accent en la promoció i difusió del setè art des d’una perspectiva cultural i artística. Malauradament, el confinament i l’avanç de la pandèmia van obligar que el Cineclub de les Valls ajornés la seva temporada cinematogràfica, però, des del 16 de setembre, té lloc el programa de la Temporada de Cinema Iberoamericà. Durant el mes d’octubre, hi haurà tres projeccions:

  • 07/10: Matar a Jesús, de Laura Morega Ortega. Colòmbia (2017)
  • 14/10: El cuento de las comadrejas, de Juan José Campanella. Argentina (2019)
  • 21/10: Bacurau, de Kleber Mendonça. Brasil (2019)

Cineclub de les Valls. Teatre Comunal d’Andorra la Vella. Carrer Mossèn Cinto Verdaguer, 4. +376 730 037