Terror, acció i aventura en la nova cartellera de Cinemes Illa Carlemany

Prepara’t per enganxar-te al teu seient, perquè It: Chapter Two hi arriba més tenebrós que mai, amb una història ambientada 27 anys després de l’estiu de 1989. El nou film d’Andrés Muschietti, basat en la novel·la del cèlebre Stephen King, et garanteix 169 minuts de terror en estat pur.

La ciutat de Derry s’omplirà de por una altra vegada, després de la pallissa que va rebre Adrian Mallon, un noi homosexual atacat per un grup d’homòfobs que, posteriorment, seria brutalment assassinat per It. Podràs suportar aquesta terrible història sense llençar les teves crispetes?

IT 2 pel·lícula de terrorMentrestant, Paco Plaza ens proposa una pel·lícula de suspens per als amants de les històries de narcos, que últimament han guanyat molt espai en plataformes com ara Netflix i HBO. Quien a hierro mata narra la vida del Mario, un home exemplar d’un poble de la costa gallega, que va conèixer a un dels narcotraficants més coneguts de la zona, Antonio Padín, que va sortir recentment de la presó. Mario, que treballa a una residència de gent gran, atendrà Antonio com un hoste més, però la detenció d’un dels fills d’Antonio causarà un gir inesperat en la trama d’aquesta producció espanyola.

Quien a Hierro MataUna opció més adequada per als nens és Playmobil: La Película, perquè ens regala una dosi necessària de rialles i diversió, després que Charlie desaparegui en el màgic món de Playmobil. Marla, la seva germana, es posa el vestit d’heroïna i s’embarca en una gran aventura per intentar fer-lo regressar a casa. Certament, una aventura no pot ser tal cosa sense una mica d’obstacles. Aconseguirà Marla el seu objectiu?

Playmobil: La PelículaMolts de nosaltres coneixem la Dora, una jove exploradora que aprofita cada instant per endinsar-se en una nova aventura. Dora y la Ciudad Perdida ens presenta una història molt interessant, quan Dora hagi d’afrontar un nou repte en la seva vida: l’institut. Malgrat tot, ràpidament tornarà a l’acció quan descobreixi que els seus pares hi són perduts. Diego, Boots i un grup d’adolescent l’ajudaran a rescatar-los i resoldre el misteri impossible rere una civilització d’or perduda.

Dora y la ciudad perdidaTot seguit, et deixem l’agenda detallada de projeccions de Cinemes Illa Carlemany, del divendres 06 al dijous 12 de setembre

Cartellera Cinemes Illa Carlemany 6 de setembreCartellera Cinemes Illa Carlemany 6 de setembre