La força del rock internacional d’ara i d’abans més viva que mai

Freyja ja està escalfant motors per posar-se a punt i deixar-ho tot a sobre de l’escenari d’uns els festivals més importants del país, l’Andorra Mountain & Music’. El pròxim 24 de juliol, a partir de les 18 h, oferiran un espectacular concert de rock internacional, a la Plataforma de la Pista Avet de Soldeu, prèvi a l’actuació del grup musical TEXAS.

Freyja és una cover band dels èxits més destacats del rock internacional, que et farà reviure les millors èpoques del rock. Versiona temes dels Guns N’ Roses, The Beatles, The Doors, Led Zeppelin, Nirvana, The Offspring i molts més.

Es tracta d’una formació musical de dues generacions diferents, però que se saben complementar a la perfecció a través de la música. Olívia Lara és la vocalista del grup, Erick Firmino i Joel Lebowski estan a càrrec de les guitarres, Joan Codina, del baix i Àlex Carrasco, de la bateria.

Història

Si bé la formació musical va començar a gestar-se a l’octubre de l’any 2015, el mes de març de l’any següent van començar a tocar amb tota la força. Van debutar en el Món Bohemi i després van continuar tocant en els dijous de rock, en les festes majors de l’Aldosa, de Llorts, Sant Julià de Lòria, i en diferents esdeveniments privats. Tots els integrants combinen la seva passió per la música amb les seves respectives professions.

Rock Internacional

Sempre van tenir clar que volien tocar rock & roll, perquè la veu de l’Olívia s’adaptava molt bé a aquest gènere musical, sobretot, amb cançons que, originàriament, les canten nois. Ella va descobrir que podia estripar la seva veu i va començar a cantar alguns temes que mai s’hagués imaginat. La sintonia i la bona química entre els integrants, va permetre que s’entenguessin perfectament, des del principi. Les cançons de bandes com The Doors, The Cranberries, Blur, Lenny Kravitz, Bon Jovi, Queen, Red Hot Chili Peppers, entre altres, són algunes de les protagonistes en els seus concerts. Si bé tenen pendent l’enregistrament del seu primer disc, l’Olívia reconeix que aprofiten cada esdeveniment que realitzen per poder gravar-se tocant en viu i difondre-ho mitjançant les seves xarxes socials.

Freyja, la deessa guerrera

Àlex Carrasco va ser qui tenia al cap el nom de la banda, el qual va proposar, durant un sopar, a tots els integrants del grup. Freyja és el nom d’una les deesses de la mitologia nòrdica, que representa l’amor, la bellesa i la fertilitat, i que també s’associa a la guerra, la mort, la màgia, la profecia i la riquesa. Va ser així que tots es van posar d’acord i es van adonar que el nom que proposava l’Àlex encaixava perfectament amb la definició de la deessa i de l’estil musical del grup.

Calendari

Tenen tantes, però tantes ganes de continuar formant-se i creixent com a grup que cada setmana es reuneixen per assajar. Si bé, la Covid-19 va modificar algun dels seus plans, com per exemple participar en el Jambo Street Music i a l’Andorra Festival Shopping de l’any anterior, aviat tornaran als escenaris per deixar la seva empremta en un dels festivals més importants que organitza el Principat, l’Andorra Mountain & Music’. Seran els teloners del grup musical TEXAS, el pròxim 24 de juliol, a la Plataforma Avet de Soldeu. Una actuació que esperen amb molta força i il·lusió, on posaran tot el millor del seu potencial, per oferir, com ja ens tenen acostumats, un espectacular xou.

Per desplegar-se, sigui dins del Principat o a l’estranger, el grup disposa de la “Freyja Mòbil”, una furgoneta que els acompanya amb tot l’equipament musical per fer la posada en escena per als esdeveniments. Però, no només toquen en esdeveniments organitzats al país, com ara festivals o pubs, sinó que també ofereixen concerts privats que s’ajusten a la mida i el pressupost de cada client.

Contractacions

Tel.: 602 848 |freyja.andorra@gmail.com

Instagram: freyja.andorra

Facebook:  @freyjaband