Recomanacions de lectura per al mes d’abril

Llibres del mes d’ abril: avui et presentem les recomanacions de la Llibreria La Puça. Que tinguis una bona lectura!

LA CURIOSA LIBRERÍA

UN LLIBRE IL·LUSTRAT QUE ET PARLARÀ D’ALTRES LLIBRES

Shinsuke Yoshitake

Editorial Pastel de Luna

Shinsuke Yoshitake ens presenta un llibre per als amants dels llibres, llibreries i biblioteques, amb una narrativa agradable i il·lustracions que captivaran a grans i petits. Cada llibre té la seva particularitat i, a La Curiosa Librería, descobrirem que alguns d’ells poden créixer als arbres o llegir-se només sota la llum de la lluna.

COPPELIUS, EL CREADOR D’AUTÒMATS

XXIV PREMI FUNDACIÓ BANCAIXA DE NARRATIVA JUVENIL

Rosa Maria Colom Bernat

Edicions Bromera

Quina estranya atracció generen els violins? Per què, sovint, els associem a determinats secrets? Per al petit Jan, l’instrument serà el culpable de la mort de la seva mare, la famosa violinista Teodora Sutter. Un dia descobrirà que l’única manera de tornar-la a la vida serà construir un autòmat perfecte.

EL VAGÓN DE LAS MUJERES

UNA HISTÒRIA MOLT FEMENINA I INSPIRADORA

Anita Nair

Duomo Editorial

Akhila és una dona de quaranta i tants anys, soltera, que sempre es va fer càrrec de la seva família. Un impuls l’ha motivat a fugir de tot i travessa l’Índia a bord del vagó d’un tren. En aquest viatge, Akhila es trobarà amb altres cinc dones amb les quals connectarà immediatament, a través de la intimitat i l’intercanvi de confidències.

SCRAP MORTAL

UNA NOVEL·LA NEGRA PLENA DE SUSPENS I EMOCIONS

Ludmilla Lacueva Canut

‘Apostroph

En aquesta novel·la negra, Ludmilla Lacueva dona continuïtat a les tasques policíaques del detectiu Cerni Llop, que ha de resoldre les circumstàncies de la mort de Stacey Morgan, quin cadàver va ser trobat al llac d’Engolasters. Els fets transcorren a Andorra, en el marc d’una convenció de scrapbooking, un art en el qual la Stacey Morgan era tota una referència.