Shuffle Express publica el seu primer disc, ‘Old Man Blues’

El quartet Shuffle Express publica 12 temes propis de blues, un àlbum debut que presentarà en un dels concerts a l’escenari del Jambo Street Music.

Fotos: Paula Ovejero

Paul De Ville (Pablo Villar), Virginia Yáñez, Marc Milian i Dante Falótico són uns apassionats del blues que, després d’anys integrant la banda The Velvet Blues Band, fa tres anys van crear Shuffle Express, amb la voluntat de compondre i interpretar temes propis. L’objectiu s’ha fet realitat i ‘Old Man Blues’, el primer disc de Shuffle Express, ja es pot comprar a l’FNAC Andorra i trobar a les principals plataformes de música en ‘streaming’. L’àlbum conté 12 temes, en anglès, escrits i compostos per Paul De Ville, però en els quals hi ha treballat tota la banda. Del resultat n’estan molt orgullosos, i després d’un primer tastet a l’FNAC (1 de juny), actuaran a l’escenari principal del Jambo Street Music (14 de juny, a les 18 hores a la plaça Guillemó), on els acompanyaran els músics Johnny Big Stone i Sweet Marta.

 

Shuffle Express

En els últims mesos, Shuffle Express ha anat tocant i millorant els temes en les seves desenes de bolos i, paral·lelament, han anat gravant les cançons al seu local d’assaig, gràcies als micròfons professionals que els va deixar un ex Velvet, el bateria Guille Cervera. La gravació la van enviar al productor James Nagel, a Califòrnia, que va realitzar la mescla final. Els temes d’‘Old Man Blues’ han sonat per ràdios de blues d’arreu, des dels Estats Units a Bulgària i, fins i tot, a Austràlia.

‘Old Man Blues’ és un homenatge a Robert Johnson (1911-1938), considerat el pare del blues, i amb una fosca llegenda al darrere. Johnson era un guitarrista mediocre, però va desaparèixer uns mesos i quan va tornar era un excels músic. La història diu que va fer un pacte amb el diable. De fet, la portada, de Martin Blanco, és un homenatge al guitarrista: l’ombra del músic és el diable. Les fotografies promocionals i del disc són obra de la fotògrafa Paula Ovejero, que ha sabut captar l’ànima de blues del grup als carrers d’Ordino.

Shuffle Express