Pyrénées Motors presenta les seves novetats més esperades

Malgrat que la pluja i el fred van tornar momentàniament, Pyrénées Motors va aconseguir presentar les novetats de les seves marques més destacades, amb un afterwork ben pensat per a satisfer els gustos dels exclusius convidats. La música, els còctels i la bona energia van ser el complement perfecte per a engalanar una mostra de vehicles que marquen tendència.

Nois provant un cotxe a l'Afterwork Pyrénées Motors
Foto: Paula Cristina

L’afterwork de novetats no es va quedar curt; cotxes com ara el nou Mercedes-Benz Classe B i el Range Rover Evoque van ser protagonistes, però el BMW X7 va destacar significativament per les seves línies, tant elegants com atrevides. Aquest nou SAV, primícia en el mercat automotor andorrà, arriba amb més espai, amb un enfocament més tecnològic, i amb el luxe com a bandera.

Nous vehicles a l'Afterwork Pyrénées Motors
Foto: Paula Cristina

D’altra banda, el nou BMW Sèrie 3 va rebre l’atenció del públic, especialment pel seu color blau tan distintiu. Malgrat tot, els crossover de Citröen també es van convertir en objecte de desig d’un bon nombre de persones.

Aperitius a l'Afterwork Pyrénées Motors
Foto: Paula Cristina

La tarda d’afterwork, que ràpidament es va convertir en nit, va acollir un esdeveniment fresc, divertit i relaxat, on els afortunats convidats van tastar còctels amb fruites, per a donar-li la benvinguda a l’època estiuenca. Mentre els aperitius conquerien uns quants paladars, les motocicletes Harley Davidson enamoraven només amb la seva presència, però la cirera en el pastís la van posar els joves de TC Escola de Dansa, que van deixar bocabadats als assistents amb tres performances de ball molt intensos.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
TC Escola de Dansa a l'Afterwork Pyrénées Motors
Foto: Paula Cristina