Dermandtek celebra 8 anys com a clínica de referència

Han passat vuit anys des que Dermandtek va inaugurar la seva clínica a Escaldes-Engordany, una primera pedra que va permetre ampliar el seu abast dermatològic cap a un servei més integral que, a hores d’ara, ofereix solucions en diferents àrees de la medicina estètica, bellesa, cirurgia plàstica, flebologia i ginecologia funcional. El passat 24 de novembre, el seu equip va decidir celebrar la data especial amb els seus pacients més fidels.

Fotos: Pablo Ledesma

 

Amb felicitat i il·lusió el Dr. López Gil i l’equip de Dermandtek van viure la celebració del 8è aniversari de la clínica que ha esdevingut un referent al nostre país quant a dermatologia, però també en diferents àrees de la medicina estètica, bellesa, cirurgia plàstica, flebologia i ginecologia funcional.

Des del 2014, Dermandtek ha sumat experiència i hores de treball per conèixer el país i les necessitats dels pacients que viuen al Principat, un factor que ha estat cabdal a l’hora de desenvolupar noves àrees mèdiques i oferir un servei mèdic integral i complet, de la mà de grans professionals i millors persones que han aportat el seu talent i coneixements a benefici de la salut i el benestar dels pacients.

Aquest compromís i esperit d’innovació són algunes de les qualitats que més aprecien els pacients de Dermandtek, que van tenir el plaer de compartir una estona amena a les instal·lacions de la clínica dermatològica per excel·lència del Principat d’Andorra. Allà, els presents van gaudir de les exquisides galetes de Meri Cookie i es van poder fer fotos divertides a l’arc de globus en forma d’escala Fitzpatrick, que Pinya Colada Andorra va crear per a l’ocasió, mentre que, al llarg d’aquell 24 de novembre, es van sortejar dos tractaments en cabina a la clínica i tres packs de productes cosmètics Mesoestetic i Montibello.

“Dermandtek compta amb un nou servei destinat a cuidar la salut i estètica de pestanyes i ungles”

Són 8 anys de trajectòria que posen en relleu la disposició de connectar encara més amb els pacients, per als quals, dia rere dia, Dermandtek continua ampliant la seva oferta de serveis, millorant les formes de comunicar-se i ampliant el concepte de bellesa integral amb aparatologia d’última generació com ara l’HIFU i el làser ND Yag.