Andbank revoluciona la banca andorrana amb el primer banc digital del país

El passat 29 de novembre, Andbank va llançar la plataforma Myandbank, el primer banc 100% digital del Principat d’Andorra, que inclou com a funció estrella la possibilitat de transferir diners a través de Bizum.

Per començar a gaudir de Myandbank, només cal que el client sigui andorrà o resident del nostre país. L’alta a la plataforma es podrà completar en pocs minuts descarregant l’aplicació oficial des de l’App Store, per a iOS, o Google Play, per a terminals amb sistema operatiu Android.

En el cas de les persones andorranes, aquestes només hauran de verificar la seva identitat amb el seu passaport, mentre que els residents d’origen estranger hauran de completar tots els passos fent servir el seu permís de residència vigent i el passaport o DNI del seu país d’origen.

Entre els beneficis que aporta l’aplicació cal remarcar la possibilitat de fer transferències nacionals i internacionals gratuïtes, un factor força atractiu i diferenciador envers la competència, especialment es considera la compatibilitat de Myandbank amb Bizum, que garanteix la immediatesa i gratuïtat de les operacions.

A més a més, Myandbank ofereix a tots els seus usuaris un compte corrent, sense comissions de manteniment, que es remunerarà a l’1% TIN/TAE fins a 30.000 euros.