Dermandtek reforça el seu projecte de bellesa integral amb la incorporació d’aparatologia d’última generació, HIFU i ND Yag

Han passat vuit anys des de la inauguració de Dermandtek a Escaldes – Engordany, esdevenint una clínica de referència al nostre país, que dona solucions integrals, no només en l’àmbit dermatològic sinó també en les diferents àrees de la medicina estètica, bellesa, cirurgia plàstica, flebologia i ginecologia funcional. Una fita que omple d’orgull al Dr. Francesc López Gil, dermatòleg i director mèdic de Dermandtek, així com a tot el seu equip, que treballa, de manera incansable, cada dia per a satisfer a tots i cadascun dels pacients.

Celebreu el 8è aniversari de Dermandtek a Andorra, com us sentiu?
Ens sentim molt feliços d’aquests 8 anys i il·lusionats per poder continuar fent el que més estimem. Sembla
que va ser ahir quan definíem el nostre projecte dermatològic a Andorra. Tot va anar molt rodat, és aquella
sensació que tens quan alguna cosa passa perquè ha de passar.
Han estat 8 anys molt intensos, ens han permès treballar, conèixer el país i els pacients que viuen al Principat, així com desenvolupar noves àrees mèdiques per poder oferir un servei mèdic de forma completa dins la dermatologia. La veritat és que ens sentim molt estimats i part del país.

“Dermandtek reforça el seu projecte de bellesa integral amb la incorporació d’aparatologia d’última generació, HIFU i ND Yag”

Al llarg d’aquests 8 anys de treball al país que és el més destacable?
És difícil trobar un moment o una situació que resumeixi o que destaqui tot el que hem fet al llarg
d’aquests 8 anys. El que sí que puc destacar, i crec que parlo en nom de tot l’equip, és el grup humà que
hem format al llarg dels anys. A poc a poc hem desenvolupat un vincle que, ara, és la clau del nostre èxit.
Grans professionals amb gran qualitat humana, tant de l’equip mèdic, d’infermeria, administratiu, màrqueting o direcció. Tots som una part essencial en la nostra activitat. També destacaríem la il·lusió del principi, que sempre ens acompanya i que s’ha anat redefinint per tal de fer front als nous reptes que van sortint.

Quins són els tractaments que heu anat afegint a mesura que anàveu creixent?
Treballem amb la idea de donar una solució integral a tots els nostres pacients. Donem resposta a les inquietuds o necessitats des de diferents perspectives i especialitats, mèdiques i no mèdiques, la qual cosa és molt poc comú i difícil de trobar.
Inicialment, Dermandtek es va crear per a donar solucions en l’àmbit de la dermatologia. Però, transcorreguts dos anys, vam detectar que podíem donar solucions de forma més integral, relacionades directament o indirectament amb el món de la dermatologia, tals com la medicina estètica, la flebologia, la
cirurgia plàstica, la ginecologia estètica i funcional, la bellesa o la venda de productes. En aquest aspecte, els últims 6 anys ens hem centrat en definir i treballar aquest projecte que dona sentit a la nostra feina.

 

Què li demaneu al f utur? Teniu algun nou projecte?
Al futur li demanem salut i il·lusió per a continuar fent el que més ens agrada i treballar en els projectes que tenim. I també que, a poc a poc, puguem anar compartint experiències amb els nostres pacients.
Tanmateix, tenim dos objectius molt importants. Per una banda, millorar i prioritzar la comunicació amb els nostres pacients, per tal de poder explicar més i millor tot el que fem i, per l’altra, reforçar el nostre projecte, que és la bellesa integral. Per poder assolir aquest últim objectiu seguim apostant per acompanyar els nostres tractaments amb aparatologia, en aquest cas, l’HIFU, i el Làser ND Yag. •

Dual HI o Hi-FU

Vols lluir una pell d’aspecte rejovenit?
La resposta és Hifu; aconsegueix els resultats d’un microlífting, sense cirurgia.
Com funciona?
Aplicant un feix d’ultrasò d’alta freqüència i alta energia en la pell, per a remodelar el seu teixit mitjançant ablació tèrmica. És a dir, augmentar la temperatura de la zona tractada, localitzant la calor a uns 4.5 mm de l’epidermis, assolint milers de punts de coagulació molt precisos a diferents profunditats. Això produeix
una retracció de la pell i una regeneració i estimulació de col·lagen per a un efecte tensor.
Principals beneficis:
• Combatre la flacciditat facial.
• Redueix arrugues i línies d’expressió.

ND Yag Làser

Busques un tractament flash que et doni més?
Aquest tractament t’interessa! El Hollywood Peel és el nom amb el qual es coneix la combinació del làser ND Yag amb el carbó actiu. Amb l’aplicació del ND Yag Làser obtindràs una pell més lluminosa, difuminaràs
i tancaràs els porus i aconseguiràs un efecte flash i tensor gràcies als beneficis del carbó actiu quan es fusiona amb aquest làser.

Com funciona?
S’aplica una mascareta de carbó actiu a la pell i es deixa reposar uns minuts perquè la part més superficial de la pell ho absorbeixi. Després, s’utilitza el làser que amb l’energia i calor que produeix vaporitza el carbó juntament amb les cèl·lules mortes de la pell.

Principals beneficis:
Efecte flash.
Neteja profunda.
• Eliminació de cèl·lules mortes, especialment indicat per pells amb acne.