Andbank renova el patrocini amb ‘La Purito Andorra’

Fins al 2025, la marxa cicloturista, impulsada per Joaquim ‘Purito’ Rodríguez, continuarà patrocinada per Andbank. El sotsdirector de Banca País de l’entitat bancària, Josep Maria Cabanes, va confirmar la renovació de l’acord d’esponsorització per tres anys més en una roda de premsa celebrada el passat 9 de novembre.

Segons Joaquim Rodríguez, per a la vuitena edició de la Purito s’espera superar el nombre de participants d’enguany i tornar a recuperar les xifres d’abans de la pandèmia, que van fregar els 3.000 ciclistes. Pel que fa a la prova, si bé encara no s’ha definit amb exactitud la seva data, la voluntat de l’organització és fer-la el primer o segon cap de setmana d’agost, tot coincidint amb la finalització del Tour de França i abans del començament de la Volta Espanya. Les inscripcions a la cursa s’obriran a mitjans del me s de gener del 2023.

Rodríguez, també va confirmar que, a l’edició de l’any vinent, mantindran els mateixos recorreguts i que no hi haurà trams cronometrats, per tal de mantenir l’esperit festiu de la prova. “No volem convertir la cursa en una competició professional, sinó més aviat al contrari. Volem que sigui una festa, perquè la gent gaudeixi des del divendres fins al diumenge”, va assegurar el Purito.

Al seu torn, Josep Maria Cabanes, va destacar que ‘La Purito Andorra’ consolida a Andorra com territori ciclista. “És una prova de caràcter internacional que cada any rep corredors de tot arreu, d’elit i amateurs i, que cada vegada té més èxit”, va assenyalar Cabanes.