Ingrid Farré: “La clau d’una festa és personalitzar qualsevol detall”

El millor per aconseguir una festa reeixida és comptar amb un equip de professionals que ho facin possible: sense ensurts, sense sorpreses, ni emocions fora del guió previst.

No tothom sap exactament el que vol, nosaltres, a més de donar el servei concret els acompanyem en tot el procés i els fem tot un seguit de propostes perquè coneguin totes les opcions possibles: des d’un espectacle o un grup musical a qualsevol altra proposta, i sempre amb la garantia que anirà bé.

Gatzara Espectacles fa més vint anys que ofereix tota mena de productes i serveis adreçats a donar resposta a totes aquelles persones que volen que el seu dia especial, sigui un record per sempre.

Cada vegada la gent contracta més per internet, però el cert és que això no sempre dona els resultats esperats, per això és important treballar amb gent de confiança.

El primer pas del casament és un bon comiat de solteria. Però no tothom el planteja de la mateixa manera.

Les noies, per exemple, normalment busquen, durant el dia, activitats més encarades al relax i al benestar. I ja de cara a la nit els organitzem un sopar, un estriptís o qualsevol altra animació.

Els nois solen ser més convencionals: esports d’aventura al matí i festa a la nit.

Tenim moltes opcions: organitzem comiats tant dins com fora del país.  Si es fa fora, tenim uns paquets molt interessats a Salou o Cambrils-o fins i tot a Londres o París- per exemple, amb tota mena d’activitats com parcs aquàtics, vaixells…nosaltres ho organitzem tot: des del viatge amb autobús, a les activitats, les animacions i els àpats.

I arriba el gran dia, i també sou allà. Com els ajudeu?

Nosaltres assessorem a nivell artístic. En un casament,  podem preparar des de la música de l’església, fer la decoració, amb bales de palla, per exemple, o posar les flors, contractar un grup de música després a la festa- o la discomòbil- o programar un castell de focs. La nostra tasca és garantir la part més lúdica. Coordinem el funcionament amb l’hotel o la sala que acull la festa.

Quina és la tendència actual?

Actualment, es tenen molt en compte els nens, i es contracta per a ells un servei d’animació. A nivell general, es porta molt el vintage: Anar amb cotxe antic, muntar un jardí enmig de la muntanya, amb bales de palla i estovalles blanques, i on sobretot, no falti el Candy Bar, un carret amb llaminadures!

Hi ha coses com el Candy Bar que són relativament noves i funcionen molt bé. D’altres, com els focs artificials, són clàssics que sempre triomfen. El més important és tenir cura de tots els detalls i fer que cada casament sigui únic i especial.

democrates andorra