“Vam crear Dietox perquè menjar bé i aprimar-se fos atractiu i divertit”

Pioners l’any 2012 en el desenvolupament de la teràpia de liquats detox frescos, a Dietox aposten per nous llançaments al voltant del concepte de la pèrdua de pes de forma saludable. L’andorrana Virginie Rogé, la seva fundadora, revela com va néixer Dietox, les novetats que acaben de llançar i la seva venda exclusiva a la Gran Farmàcia d’Andorra la Vella.

¿Quina és la filosofia de Dietox?

Dietox és una filosofia de vida: l’inici d’un estil de vida saludable. És el canvi de xip, aquest botó que prems quan vols començar una dieta, quan necessites sentir-te i veure’t millor immediatament.

Llavors van sorgir els sucs detox, com són?

Primer vam llançar els sucs detox, sent els pioners a aportar un producte únic i de desenvolupament propi, com tots els productes de la nostra marca. Vam crear la nostra teràpia de liquats detox amb un equip intern de professionals: nutricionistes i metges com la doctora Montse Folch, xefs crudivegans, naturòpates… amb l’objectiu de reiniciar el cos. Els nostres liquats frescos estan premsats en fred, es conserven en altes pressions (HPP) i estan elaborats amb una gamma Premium d’ingredients frescos sense lactosa, sense gluten i 100% vegans. Cadascun dels 6 liquats que formen la teràpia d’un dia està concebut per a un període horari concret, tots ells porten fruites i verdures, superaliments i proteïnes vegetals.

“Aquest mes de gener, les nostres teràpies per aprimar i compensar excessos, han arrasat”

Com és la línia Dietox Dry que acabeu de llançar?

Dietox Dry és un nou concepte de menjar. Pràctic, saníssim i ric. És el primer “smoothie” deshidratat de fruita, verdura, superaliments i proteïna vegetal que també és substitutiu de menjar hipocalòric, segons l’EFSA (European Food Safety Authority – EFSA). Es tracta d’una alternativa als sucs, amb fórmula patentada, per perdre pes, amb un format còmode i pràctic que pots portar a tot arreu. Ho pots consumir al moment o bé també guardar-lo en casa per prendre’l quan vulguis. Val a dir que aquest mes de gener, les nostres teràpies per aprimar i compensar excessos, han arrasat.

Quins beneficis ofereixen els “smoothies” deshidratats?

Així com els sucs estaven enfocats a depurar el cos, amb Dietox Dry un s’aprima, perd pes i produeix un efecte saciant que facilita el compliment de la dieta basat en el seu alt percentatge de proteïna. Es tracta per tant d’una dieta hipocalòrica de 970 kcal/dia i hiperproteica que afavoreix la pèrdua de pes amb una aportació nutritiva completa.

Quins altres productes engloba Dietox?

Comptem també amb una línia de suplementació per a l’aigua com Beauty Water i Fit Water, els nutricosmètics, que en uns segons converteixen la teva aigua en potents tractaments antienvelliment globals per a la pell i en tractaments drenants, purificants i tonificants per al cos. Ara llançarem una aigua vital per lluitar contra el cansament.

És la vostra primera experiència a Andorra?

Sí, totalment. Venem els productes al nostre web www.dietox.com però com que amb Andorra els costos de duana eren elevats per al consumidor, vam decidir muntar un punt de venda físic per acostar-nos al client d’Andorra i vam triar la Gran Farmàcia per la seva localització estratègica i pel seu gran equip de professionals.