Gran Farmàcia va presentar les novetats dels productes Dietox

La Gran Farmàcia, de l’avinguda Meritxell núm. 83 d’Andorra la Vella, va acollir una presentació personalitzada dels productes Dietox, on els clients van tastar sucs i infusions depuratives i desintoxicants de primera qualitat.

Representant de Dietox a la Gran Farmàcia
Foto: Nelly Dedea

Les dietes de desintoxicació i depuració de toxines del cos humà no és un invent d’avui dia, però sí que hi ha empreses, com ara Dietox, que treballen per assolir un nivell de naturalitat en els seus productes que, per descomptat, acaben beneficiant al nostre organisme. Gran Farmàcia és conscient d’aquesta necessitat i va presentar la gamma de productes Dietox en exclusiva per al públic andorrà.

Públic d'Andorra tastant els productes de Dietox
Foto: Nelly Dedea

El concepte Reset your body o “Reinicia el teu cos” que proposa Dietox, consisteix en retornar l’equilibri i benestar als nostres cossos i ments a través de l’alimentació. Els sucs Dietox estan compostos de fruites i verdures, però a més a més posseeixen proteïnes vegetals i superaliments com ara la rosa mosqueta o l’àloe vera que eleven la seva carga nutritiva.

Presentació de Dietox a Andorra
Foto: Nelly Dedea

Tot i que Dietox ja destaca pels seus sucs, ara també és reconegut per desenvolupar productes propis com ara les infusions, esprais anti-antull, plans dietètics i productes de cosmètica natural. Així que, si vols començar un estil de vida més equilibrat i saludable, a Gran Farmàcia tenen una solució adaptada a les teves necessitats.

Gaudeix de totes les fotos d’aquesta presentació al nostre Facebook.
Façana Gran Farmàcia a Andorra la Vella
Foto: Nelly Dedea