Andorra, un paradís per a la cura de la teva salut i benestar

Si bé Andorra és un dels països més visitats per molts entusiastes de la neu, el Principat és també una destinació predilecta per tothom que vol gaudir-hi d’experiències d’oci, salut i benestar, i per sentir-se bé tant per dins com per fora. Però, si bé aquests encants captiven turistes de tot el món, Andorra Health Destination ha dissenyat més de 40 experiències perquè siguin descobertes i gaudides per tu.

Fotos: Andorra Health Destination

El turisme de salut i benestar ha guanyat moltíssima rellevància en els temps recents, perquè és una oportunitat de gaudir en solitari, en parella, en família o en grup, de tota mena d’experiències destinades a sentir-se bé, tant mentalment com físicament. Per descomptat, amb els paratges impressionants, l’exuberant natura, les instal·lacions de primera categoria i els serveis d’alta qualitat, Andorra no podia ser cap excepció i s’ha convertit en un punt de referència per a milions de turistes.

Andorra Health Destination és l’associació d’empreses de turisme i benestar que impulsa aquesta activitat al nostre país, promovent Andorra com un entorn saludable, a través de propostes dissenyades perquè turistes i residents puguin gaudir a parts iguals de tractaments mèdics, pensats per a atendre alguna patologia o millorar la imatge personal. Entre les més de 40 experiències ofertes per les empreses associades, també cal destacar els tractaments mèdics esportius, perquè els aficionats i professionals de l’esport puguin rebre les millors atencions en àrees com ara l’osteopatia, fisioteràpia, medicina i rehabilitació esportiva.

El ventall d’opcions que Andorra Health Destination promou al país es completa amb un catàleg divers de tractaments wellness i termals, perquè puguis nodrir ment, cos i ànima. Aquesta branca inclou des de programes de circuits termals i balnearis d’Andorra fins a massatges relaxants i aiurvèdics, sessions de ioga i activitats per connectar amb la natura.

Si valores el teu benestar i els moments de calma, si desconnectar de l’estrès de la rutina és important per tu, a www.healthdestination.ad segurament hi trobaràs la fórmula perfecta per aconseguir l’equilibri i qualitat de vida que estaves buscant, sense haver de preocupar-te per gestionar les reserves d’hotels, experiències i activitats. Tan sols hauràs de gaudir-ne.

Les experiències ofertes per Andorra Health Destination han estat dissenyades pels millors balnearis, hotels i centres de cura personal del país

WEB: www.healthdestination.ad

FACEBOOK: andorrahealthdestination

INSTAGRAM: @andorrahealthdestination