Beauty tips by Gala Perfumeries: Les mans, unes grans oblidades

Les mans són una de les parts del cos que més utilitzem al cap del dia, també una de les més exposades, per no dir, la més exposada de tot el cos. A mesura que va passant el temps, el seu aspecte va canviant i parem atenció a la seva assistència quan ja és massa tard. Prendre consciència de com tractar-les està, mai millor dit, a les teves mans.

Nodrir-les diàriament

La hidratació és la clau per mantenir les mans joves i hidratades. Aplica crema hidratant específica per a mans entre dos i tres cops al dia. D’aquesta manera les mantindràs hidratades i evitaràs la seva sequedat.

SHISEIDO. Advanced Essential Energy. Crema de mans enriquida que les protegeix intensament, suavitza i millora la textura de la pell.

L’exfoliació

Igual que altres parts del cos com el rostre, les mans acumulen cèl·lules mortes que cal eliminar per tal de millorar el seu aspecte i potenciar els efectes del tractament posterior com pot ser l’aplicació de la crema hidratant. Un truc? Barreja una cullerada d’oli d’oliva amb una mica de sucre i suc de llimona i aplica la barreja a les mans fregant-les l’una amb l’altra. A continuació retira el producte amb aigua. Realitza aquest procediment dos cops per setmana. Veuràs quin és el resultat!

LANCÔME. Nutrix Royal Mains. Crema de manos, nodreix i hidrata la pell de les mans aportant-li una agradable sensació de confort

Sequedat, taques i aspror, units al pas del temps són alguns dels factors negatius que afecten les mans

Les ungles

Les ungles acompanyen les mans. És per aquest motiu que cal tenir-ne també una cura especial. Una alimentació equilibrada acompanyada d’una crema que hidrati aquesta part serà la clau perquè ambdues parts llueixin ideals.

CLINIQUE. Deep Comfort. Crema de mans i cutícules. Restaura instantàniament les mans aportant-li una hidratació profunda que dura tot el dia.

Prevenir les taques

Les mans són una part del cos que està contínuament exposada a la llum solar. Els efectes nocius produïts pels raigs UV poden ocasionar la formació de taques. Per això, et recomanem que et decantis per una crema hidratant per a mans que contingui protecció solar.

CLARINS. Crème Mains Multi-Intensive. Crema de mans antitaques, fundent, absorbent i sense efecte greixós, deixa la pell de les mans suau, llisa i flexible.