Coneixes el mètode INDIBA®?

Un referent en el món de la rehabilitació, la fisioteràpia, medecina esportiva, cirurgia plàstica, medecina estètica i la bellesa i el benestar. Amb més de  35 anys en el mercat INDIBA és una tecnologia eficaç i segura, basada en el coneixement científic de la radiofreqüència. Esportistes professionals, metges estètics, cirurgians plàstics, dermatòlegs, ginecòlegs de renom i també personatges famosos utilitzen la tecnologia INDIBA®.

Una tecnologia segura i amb gran investigació científica. Al mercat hi ha molts equips mèdics i estètics basats en la radiofreqüència, però no tots tenen els mateixos efectes sobre els teixits i les cèl·lules. El que caracteritza i diferencia una radiofreqüència és la freqüència amb la qual treballa. La d’INDIBA®  és de 448kHz, que ha justificat varies patents  i que està sustentada per una sòlida recerca bàsica: el sistema proiònic.

Tecnologia segura i sense efectes secundaris. En l´entorn sanitari una de les principals preocupacions es la seguretat d’una tecnologia. Quasi  20  anys d’estudis fets pel departament d’Investigació electromagnètica de la “Universitat Ramón y Cajal” de Madrid, avalen la seva seguretat i descriuen els efectes regeneratius així com la seva innocuïtat a nivell cel·lular de l’energia emesa per la tecnologia INDIBA® .

Estimula la regeneració cel·lular. Caracteritzat amb uns efectes biològics molt ben estudiats i coneguts: regulant o equilibrant la fisiologia cel·lular, regenerant les cèl·lules mare, estimulant un efecte anti-adipogènic, raó per la qual s’utilitza tant a nivell de fisioteràpia, medecina estètica o benestar.

Tractaments INDIBAUna mateixa tecnologia, diferents aplicacions. La mateixa tecnologia proiònic és utilitzada amb diferents intensitats i mètodes de treball  segons l’objectiu dels diferents professionals: metges, rehabilitació i fisioteràpia o centres de bellesa.

Medecina estètica, cirurgia plàstica, dermatologia i ginecologia. L’equip mèdic Deep Care de INDIBA® permet amb la tecnologia proiònic ser el complement ideal de molts metges estètics, cirurgians plàstics, dermatòlegs i ginecòlegs. INDIBA® Deep Care aplicat abans de una cirurgia o tractament estètic afavoreix una major micro-circulació i millora l’oxigenació dels teixits, afavorint la cicatrització i  la seva regeneració.

Ginecoestètica. Els avenços de la medicina en l´entorn ginecològic fan  també possible  abordar tractaments d´estètica genital amb resultats i expectatives similars als de qualsevol altre aplicació corporal.  La tecnologia INDIBA®  aconsegueix reduir la laxitud vaginal lligada a l´edat o compromesa pels parts, millora la sequedat vaginal  i molèsties pròpies de la menopausa, contribueix a millorar o  recuperar la salut sexual i és una eina d’interès en el tractament coadjuvant de certes formes d’incontinència.

Fisioterapia i Rehabilitació. L’equip INDIBA® ACTIV utilitzat pels professionals del món de la fisioteràpia i rehabilitació és un gran aliat per la teràpia manual pel tractament de problemes de l’aparell locomotor tant aguts com crònics i ajuda a reduir el temps de recuperació i facilita la rehabilitació dels teixits.

Bellesa i benestar. Amb la tecnologia INDIBA® el professional del món de la salut, benestar i bellesa té l’aliat perfecte. En la societat actual són víctimes continues dels efectes de l’estrès, ansietat, tensió muscular o insomni. INDIBA® benestar és un programa únic, resultat de la integració d’una teràpia manual específica i la radiofreqüència INDIBA®

Busca el teu centre INDIBA®  també a Andorra. Distribuït per Comercial Renoir, (+376) 738 181