Beauty Tips by Gala Perfumeries: la pell té set a l’estiu

El vent, el sol, les altes temperatures, la sal del mar o el clor, són alguns dels factors que poden afectar a la deshidratació de la pell. I és que pocs gestos són tan fàcils com aplicar una crema hidratant a la dermis de la cara i el cos.

La hidratació cutània és fonamental en qualsevol època de l’any, però a l’estiu aquesta es torna imprescindible. Segons els entesos, el líquid intern suposa el 35% de l’estructura cutània, no obstant aquesta quantitat pateix contínues fluctuacions a través de la suor, l’orina i altres funcions corporals.

Consells per tenir una pell hidratada a l’estiu:

La ingesta de begudes com aigua, sucs o té evitarà que la pell es ressequi i accelerarà el procés de rehidratació en un 30%

L’ús de crema hidratant beneficiarà en gran part la hidratació cutània. És convenient utilitzar fórmules específiques per a cada tipus de pell. No és el mateix una pell seca, una amb tendència greixosa o una altra mixta.

Aplicar cremes específiques com bloquejadors solars protegirà la pell de la sequedat, així com evitarà l’aparició de taques.

PRODUCTES RECOMANATS

BIOTHERM. Oil Therapy Baume Corps. Bàlsam corporal ultra nutritiu que regenera la pell gràcies als olis nutritius que conté i proporciona una pell suau.

Biotherm oilCLARINS. Lait corps hydratant Velours. Llet hidratant per al cos amb una textura lleugera i fundent que li aporta a la pell confort, flexibilitat i suavitat a l’instant.

Clarins laitBIOTHERM. Aqua-Gelée Ultra fresh body. Gel corporal de ràpida absorció que proporciona hidratació i frescor a l’instant.

Biotherm aquaCLARINS. Sèrum Corps Peau Neuve. Sèrum antiarrugues per al cos. Hidrata i regenera la pell del cos i estimula el seu intercanvi cel·lular.

Clarins serumBIOTHERM. Lait corporel. La Brume. Spray corporal que aporta una agradable frescor en qualsevol moment del dia.

Biotherm La Brume