Beauty tips by Gala Perfumeries: Una pell hidratada reflecteix bellesa

Beauty tips by Gala Perfumeries: Una pell hidratada és el reflex d’una epidermis jove i saludable. La hidratació aporta llum, suavitat, elasticitat, fermesa i protecció contra agents externs com els canvis climàtics, el sol, el vent o la contaminació.

A continuació et proporcionem els consells necessaris per tenir i mantenir una pell hidratada a qualsevol edat.

Hidratació Oral

Beure entre un litre i mig  i dos litres d’aigua al dia ajudarà a hidratar la pell del cos a l’igual que contribuirà a que aquesta alliberi toxines i residus. Si no ets capaç d’assolir aquest objectiu amb l’aigua, també pots optar per consumir begudes hidratants com sucs naturals o infusions.

La hidratació corporal, igual que la del rostre, és un dels principals secrets per combatre l’envelliment.

La importància de les cremes

Escollir una bona crema hidratant corporal adaptada a les necessitats i característiques de la pell serà una altra de les claus per efectuar una correcta hidratació i prevenir el seu envelliment prematur.

CLARINS. Baume Corps Super Hidratant. Bàlsam súper hidratant per al cos amb extracte de llet de préssec. Mantega de karité i cera de flor de taronger.

pell hidratada clarinsLANCÔME. Lait de perfum La Vie est Belle. Crema hidratant perfumada amb extracte de gelatina i amb l’essència de la fragància de la Vie et Belle.

pell hidratada lancomeSHISEIDO. Replenishing Body Cream. Crema corporal d’alt rendiment que tracta la flacciditat, la sequedat i la mala circulació.

pell hidratada shiseidoEAU DE ROCHAS. Lotion pour le corps. Llet corporal perfumada amb la fragància de l’Eau de Rochas.

pell hidratada rochasLa protecció solar

És important prendre consciència de la importància de protegir la pell amb un protector solar, sobretot quan comencem a exposar-nos als primers raigs solars de la primavera. L’índex de protecció solar serà escollit en funció del phototip de pell.

L’exfoliació

L’exfoliació ajuda a eliminar les cèl·lules mortes que es van acumulant a la superfície de la pell i que cal eliminar per tal que els efectes de la crema hidratant aplicada posteriorment siguin més efectius i duradors. I és que després d’efectuar una exfoliació corporal, la pell està més receptiva per absorbir els principis actius i nutrients del tractament posterior.

BIOTHERM. Lait de gommage. Llet exfoliant suau amb essències de cítrics que es transforma en llet a l’entrar en contacte amb l’aigua.

pell hidratada biotherm