Racó dels secrets: Bones idees contra la cel·lulitis

Com és de pesada la cel·lulitis! Perquè tot i que és cert que la pell de taronja és inofensiva i, efectivament, no fa mal a ningú, la realitat és que no ens agrada gens ni mica! I ara, després de festes, amb uns quilets de més acumulats, on no deuria, ens recordem d’ella i no precisament en sentit positiu! Per això, volem oferir, uns consells que, sense esborrar-la de forma mágica, com si fos un filtre d’Instagram, ens ajudarà a fer que la pell es vegi més tersa, més reafirmada i amb el menor nombre de foradets possibles.

A pas llarg!

Pel passadís, toca anar a gambades. Sona estrany… però funciona. Les gambades estocades o els lunges, són uns dels exercicis més complets per tonificar els glutis i cames. I si es fan encongint l’abdomen, ajuda a enfortir el cor!

Alliberar-nos de la fàscia

Una membrana molt fina i resistent recorre tot el nostre cos, recobrint els òrgans (perquè us feu una idea, penseu en aquella tela que recobreix les cuixes de pollastre). Sovint, sobretot amb una vida sedentària, la fàscia es contrau deixant-nos sense flexibilitat. Combinar exercicis d’estirament i massatges fascials, ajuda al fet que aquesta s’alliberi i la limfa circuli millor pel cos.

De compressió

Al gimnàs, al carrer o a casa, els leggins s’han convertit en una peça habitual en el dia a dia. Per això, si els hem de portar, per què no invertim en uns de compressió? Així ens ajudarà a millorar el retorn venós, evitant així molts problemes circulatoris que produeixen la nostra estimada pell de taronja.

Puja al quart!

Pis, al quart pis. Aquesta és, més o menys, la quantitat d’esglaons ideal que cal pujar per reforçar els glutis sense la necessitat d’anar al gimnàs.

Aliments top

Amunt amb el potassi! Aquest mineral que afavoreix el transport d’oxigen i nutrients a les cèl·lules, també afavorirà la nostra pell! Plàtans, carxofes, gingebre…

Vitamina C per tot arreu. Aquesta vitamina és imprescindible per la formació de col·lagen. Proteïna que reafirma els músculs.

Fibra, molta fibra! El seu consum és bo pel colon, per la salut, i sobretot contra la cel·lulitis. El mal trànsit intestinal empitjora tots els símptomes de la cel·lulitis. És per això que, tot allò que ajudi a desintoxicar, és un aliat imprescindible!

Productes recomanats
  • Gel Nocturslim de E’lifexir (16,16 €)
  • Crema d’abdomen i malucs de Dermolab. (15,20 €)
  • Somatoline Reductor 7 nits (49,90 €)