Racó Bioestètic by Cecilia Andorra, el teu refugi de benestar

Racó Bioestètic by Cecilia Andorra és un santuari de benestar, pioner en tractaments facials dissenyats específicament per a persones amb pells extremadament sensibles. Aquest centre va néixer de la passió d’una dona emprenedora, apassionada per les tècniques i tractaments ancestrals que han demostrat la seva capacitat per restablir l’equilibri orgànic, proporcionant beneficis a aquelles persones que desitgen esculpir la seva bellesa natural.

La sensibilitat de la seva creadora, una apassionada defensora de la cosmètica natural i vegana, impregna cada racó de Racó Bioestètic by Cecilia Andorra, convertint-lo en l’essència del centre, el qual combina la saviesa ancestral amb la innovació moderna per a oferir una experiència única i transformadora, cuidant la pell amb la delicadesa i el respecte que mereixen.

Respecte per la natura

La filosofia de Racó Bio-Estètic By Cecilia Andorra té com a objectiu tractar el teu organisme amb substàncies que cuiden la pell i els teixits amb la delicadesa que només poden oferir productes elaborats amb consciència i respecte per la vida a la terra. Per això, a  Racó Bio-Estètic By Cecilia Andorra estan compromesos amb la cosmètica més avançada i innovadora, lliure de tòxics, confiable i eficaç, per a fer-te sentir bé, tot cuidant la teva salut.

Els millors tractaments per al benestar

Els tractaments facials i corporals són la joia de Racó Bioestètic, gràcies a la destresa i la dedicació de la Cecilia, les mans més sol·licitades d’Andorra. El centre aborda problemes dels ganglis limfàtics, fonamentals per a la reducció de pes, i tracta afeccions com la flacciditat i les estries, utilitzant tècniques d’Amèrica Llatina i Central, així com micro puntura brasilera i el reconegut Plasmapem.

Pel que fa als tractaments facials,  Racó Bioestètic es dedica a pells desvitalitzades, com les de fumadors, amb arrugues, acne o cicatrius, i millora les taques cutànies. Un dels tractaments estrella és l’HYALUROPEN, que inclou mesoteràpies facials d’hidratació profunda amb pèptids o còctels de multivitamines per al rostre.

Productes naturals i tractaments especials

Racó Bioestètic utilitza mascaretes de fang del Mar Mort, amb minerals provinents d’Israel i Jordània, així com mascaretes d’algues verdes d’aigües dolces i fang de rhassoul del Marroc, ric en calci i magnesi. Entre els productes destacats, es troba l’oli de pastanaga d’Alquímia per a pells estressades i la mantega de karité del Senegal i Uganda, coneguda per les seves propietats hidratants i regeneradores.

El centre també ofereix massatges africans amb un ritual especial de rentat de peus amb taronges fresques i un ritual amb plomes d’estruç que proporciona una sensació única i relaxant. A més, ofereix el ritual de la dona empoderada, amb oli de pàtxuli, sàndal i taronges, combinat amb un bol tibetà i pedres per equilibrar les energies. Racó Bioestètic combina la millor tecnologia amb tècniques ancestrals de diverses parts del món per oferir tractaments excepcionals als seus clients.

Cada detall de Racó Bio-Estètic està pensat per a proporcionar-te una experiència sensorial completa. Des de l’ambient acollidor fins als tractaments personalitzats, tot està dissenyat per garantir que cada visita et deixi una sensació de renovació i harmonia, reflectint la veritable bellesa que neix de la salut i l’equilibri interior.

Tecnologia avançada

A Racó Bioestètic es treballa amb la millor tecnologia del mercat com INDIBA PRO, Cavitació 4 en 1, Pressoteràpia, làser de díode punta de safir i depilació definitiva. Un dels tractaments estrella és el de la màquina d’ones electromagnètiques per enfortir els músculs i ajudar a la zona pelviana, millorant el plaer en les relacions sexuals i les incontinències urinàries postpart.

Manicures que marquen la diferència

Les manicures del centre són úniques a Andorra, prioritzant sempre la salut de les ungles, sense utilitzar torno, i amb guants especials per protegir les mans de la llum LED.

Compromís amb la qualitat

Amb un equip altament qualificat i en constant formació, Racó Bioestètic by Cecilia Andorra es distingeix per la seva sensibilitat, amor i passió en la cura de la pell. Cada tractament està dissenyat per proporcionar un equilibri perfecte entre el benestar físic i emocional, oferint una experiència única i revitalitzant per a cada client.

Racó Bio-Estètic By Cecilia Andorra és molt més que un centre de bellesa; és un espai dedicat a la teva cura personal, on la passió per la cosmètica natural i l’excel·lència en cada tractament es combinen per oferir-te una experiència inoblidable.

Racó Bio-Estètic by Cecilia Andorra, c/ Ciutat de Valls, 18, AD500 Andorra la Vella, Andorra

Tel.: +376 648 277 · www.racobioestetic.com