Susanne Georgi i Francesca Aaen van ser part de la febre eurovisiva

L’Eurovisió d’enguany a Malmö va comptar amb una presència molt especial d’Andorra. Susanne Georgi i Francesca Aaen van formar part de la delegació de Luxemburg, contribuint a aconseguir una posició destacada al festival. Després de 31 anys d’absència, Luxemburg afrontava una gran pressió per fer una remuntada memorable. Georgi i Aaen van ser seleccionades entre nombrosos candidats d’arreu d’Europa per ajudar l’equip luxemburguès a oferir una actuació impecable.

“Aquesta va ser una aventura increïble que va començar fa gairebé un any”, afirmava Georgi. “Vam estar en el procés des del principi, ajudant amb tots els artistes nacionals i treballant per trobar la cançó guanyadora perfecta amb l’equip”, afegia Aaen.

Les dues dones són propietàries de Stars Studios a Andorra i compten amb més de 10 anys d’experiència ajudant artistes d’arreu del món. Han col·laborat en programes com La Voz, La Voz Kids, Idol Kids, Got Talent i Eurovisió.

A Stars Studios, Georgi i Aaen ofereixen una preparació integral per als talents que es preparen per a grans programes de televisió. Aquesta preparació inclou entrenament vocal, garantint que els intèrprets puguin oferir actuacions excepcionals. També proporcionen entrenament mental per ajudar els artistes a gestionar l’estrès i les pressions d’actuar en plataformes tan importants. A més, posen èmfasi en el condicionament físic, assegurant que els seus talents estiguin en la millor forma física per afrontar les exigències de les actuacions en directe i els horaris rigorosos.

Susanne Georgi fa més de 8 anys que lluita pel retorn d’Andorra a Eurovisió i confia plenament que la seva missió triomfarà algun dia.“Treballar colze a colze amb el cap de la delegació de Luxemburg durant l’últim any només m’ha tornat a convèncer que Andorra ha de tornar a Eurovisió. És un esdeveniment tan important a tot el món i la publicitat del país és immensa”, subratllava Georgi.

Potser aquesta victòria farà que Andorra es replantegi la seva participació, ja que Luxemburg, un altre petit país, ha tornat a la competició després de molts anys i ha aconseguit un destacat 13è lloc, va concloure Georgi.