Racó dels secrets: desescalada beauty per a totes

Després d’analitzar els errors beauty que estem cometent durant la desescalada, hem arribat a la conclusió que, igual que la nostra vida ja no ha tornat a ser la mateixa, des de la pandèmia, tampoc pot ser-ho la nostra rutina de bellesa. Si ets de les que tens la pell diferent, sigui perquè s’ha tornat més sensible o més greixosa, perquè et pica més del normal o perquè t’han sortit granets, has de saber que has de fer alguns canvis en la cura diària. Neteja, hidratació i protecció solar, són els pilars d’una pell sana i bonica, però els experts ens han donat alguns tips extra que has de tenir en compte durant aquestes setmanes de desescalada.

Neteja

Una nit sense desmaquillar equival a 14 dies d’envelliment de la pell. Doble neteja matí i nit amb dos productes (aigua micel·lar i foam / escuma), una base oliosa i una altra aquosa per eliminar totes les restes de maquillatge, contaminació o brutícia de la pell i deixar la pell llista per als tractaments. Tampoc has d’oblidar-te de l’exfoliant, un producte que elimina les cèl·lules mortes que es troben a la superfície de la pell i que potencia la renovació cel·lular per afavorir la penetració dels productes de tractament que apliquem a continuació.

Hidratació

Ara has d’utilitzar una crema que no sigui massa pesada però que contingui un percentatge d’àcid hialurònic elevat. També recomanem incloure en el nostre necesser un producte lleuger i de ràpida absorció per hidratar la pell. A més d’això, pots recórrer a un mist que, a més de poder portar sempre amb tu, són molt fàcils d’aplicar. Si és possible, preferiblement que contingui hamamelis (ja que és un ingredient súper calmant), àloe vera i / o calèndula. Et treus la màscara, t’ho apliques i estàs amb la pell hidratada, evitant així l’aparició de rascades i irritacions.

Ingredients naturals

L’ús continuat de la mascareta fa que la nostra pell no respiri prou, provocant sequedat, irritació, enrogiment o marques a la pell. Has d’utilitzar productes que continguin àloe vera, rosa mosqueta, arga, jojoba o calèndula, perquè poden ajudar-nos a combatre aquests efectes negatius, calmant la pell lleugerament irritada, hidratant i mantenint la seva barrera natural.

En arribar a casa, relaxa’t

Després de la intensitat del dia, és important dedicar una estona per relaxar-te, encara que siguin només uns minuts. Pots encendre una espelma, i completar la teva rutina de nit. Recorda la importància de netejar profundament la pell i després aplicar un sèrum, que pots fer amb un massatge facial per facilitar la seva absorció i destensar els músculs de la pell: Finalment, s’aplica una bona capa d’una crema que faci efecte mascareta nocturna. Et llevaràs amb la pell súper hidratada i plena de lluminositat.