Especial Esport i benestar: Els leggins, els reis de la temporada

Segons l’últim informe publicat per la plataforma digital de moda Lyst, la roba esportiva és una de les peces més buscades pels usuaris d’internet. L’informe anomenat The State of Fitness Fashion confirma que la roba esportiva i els accessoris estan vivint una gran revolució. Els leggins són els que encapçalen el llistat.

Sens dubte, els leggins són els pantalons esportius femenins més buscats aquesta temporada, per la seva versatilitat i comoditat per a realitzar activitat física. A més, serveixen per a modelar, aixecar i esculpir el cos. Entre els més populars es destaquen els Heritage de vellut de Nike, els de logo Ellesse, els de ratlla lateral de Fila i els leggins de poliuretà negre de Stradivarius. No obstant això, les marques Sprwmn, Adidas Originals, Puma, Reebok, Columbia i Alo Ioga, no es queden enrere, ja que són les preferides de les usuàries.

Entre els colors més triats, els clàssics no passen de moda. S’emporten els bàsics, com el negre, el bordeus, el verd fosc i el gris. També preval la tendència de la moda en general i del món beauty, amb el color rosa i el groc. En la indumentària per a ioga, el blau cel, el rosa nadó, el lila, el beix i el blanc, són algunes de les tendències per aquesta temporada.

També, la roba esportiva d’una peça continua en augment. La granota esportiva negra, leotards i bosses d’esport d’Adidas, Asos i Free The People, són les peces més comprades.

D’altra banda, l’eco- friendlly està guanyant cada vegada més terreny. La indústria tèxtil ha realitzat grans avenços per a crear teixits, fibres, teles i materials sostenibles per a reduir l’impacte negatiu en el medi ambient. Les marques estan prenent consciència de la necessitat de protegir el medi ambient i d’utilitzar materials reciclables i orgànics. Algunes marques ja estan treballant amb aquesta mena de materials. Girlfriend Collective, Adidas x Parley, Outdoor Voices i Vyayama, aquesta última de ioga, són alguns exemples. Cal ressaltar que les paraules sostenible i reciclatge s’utilitzen cada vegada més a l’hora de buscar calçat. En aquest cas, la marca Veja està fabricant sabatilles sostenibles.

El tipus d’activitat esportiva que es practica determina el material utilitzat per a la peça de vestir. Els qui realitzen activitats aeròbiques utilitzen peces més amples, mentre que els que fan ciclisme, running, Pilates, entre altres, busquen roba més ajustada. El cotó és un dels més triats pels qui fan esport de baixa intensitat o de poc moviment.

Si bé les marques de roba esportiva seran les que defineixin les tendències en moda 2020, sempre utilitza la indumentària que més s’ajusti al teu estil, a l’activitat física que realitzis, i dona-li al teu look el teu toc personal.