BARCOLOBO, la fusió ideal entre el vi i la natura, un lloc per descobrir

BARCOLOBO és quelcom més que una bodega, és un somni familiar que l’any 2001 es va convertir en realitat, quan la famÍlia va decidir recuperar la tradició vitivinícola que hi va haver a la Rinconada, després de seleccionar les parcel·les més idònies i recuperar una antiga panera on s’ubiquen les instal·lacions de la bodega.

Barcolobo
LA VINYA

La vinya es caracteritza per sòls de còdol, sorra i al·luvió, que són capaços de recollir l’aigua de pluja i mantenir la humitat en els mesos de major sequera. Ocupa una extensió de 20 hectàrees a on es cultiven les varietats Tempranillo, Syrah i Cabernet Sauvignon. Treballen seguint criteris sostenibles en viticultura i tècniques ecològiques, ja que no utilitzem tractaments agressius.

Terrenys de la vinya Barcolobo
ELS VINS

Els vins Barcolobo gaudeixen d’una fantàstica qualitat, amb una tipicitat única, que li confereix la reserva natural on s’ubiquen les seves vinyes. Es troba entre les DO de Toro i Rueda. Principalment, elaboren vins negres, com ara un tempranillo 100%, amb criança en roure francès i americà, que fa les delícies de les barres de bar; el Victoria, el vi insígnia de la bodega, un coupage de les varietats negres de la finca, que deixa enamorat tothom que el tasta. I el vi estrella, El Jaral, del qual fan petites produccions d’una qualitat sublimi, és un vi complet, complex i amb molt caràcter, “Un must try”.

També compten amb dos petits projectes molt especials, Barcolobo Verdejo, fermentat en barrica, que és sorprenent; i el rosat Lacrimae Rerum, medalla d’or a Decanter i considerat un dels millors rosats d’Espanya, és una explosió de sabor i elegància.

Botelles de Barcolobo
LA BODEGA

Sens dubte, aquesta bodega canviarà completament el teu concepte de la vida rural. És un paradís, ubicat en La Rinconada, en la Reserva Natural de “Riberas de Castronuño–Vega del Duero”, on la flora i la fauna conviuen en harmonia per a deixar florir les vinyes, un hàbitat excepcional per a espècies com ara la garsa imperial, els cérvols, els porcs senglars, els aguilons i un munt d’animals. Però, el fruit que dona aquesta terra és el protagonista indiscutible de cadascun dels vins Barcolobo.

Barcolobo
Kafex | Av. Sant Antoni, 12. AD400 La Massana · Telèfon: +376 363 228 · Email: comercial.kafex@gmail.com