Begudes i licors andorrans que marquen la diferència

Descobreix els millors productes artesanals elaborats al nostre país. Cerveses i licors de producció local d’alta qualitat, fabricats a Andorra, i que en degustar-ho et sorprendràs.

Cervesa &AND

Una cervesa purament artesanal elaborada al Principat, de sabor únic i inigualable. La seva creació neix per la inquietud del jove gastrònom, Iván García, per elaborar un producte netament artesanal i d’alta qualitat. Una cervesa fabricada amb els millors elements i l’aigua més pura dels Pirineus. Disposa de dues varietats, una rossa i una altra negra, per a degustar amb diferents plats i ocasions. Des de la fábrica s’organitzen visites guiades i tastos, realitzant una reserva prèvia.

Licors Cervesa &AND
Cervesa Alpha

Amb un sabor incomparable, des del centre d’Arinsal, neix Alpha. Una cervesa artesanal elaborada de manera tradicional, en un excel·lent entorn natural, que permet fabricar un producte amb característiques destacables. Units per la mateixa passió,  l’Antonio Medina i Heiko Kirchner, creen el 2007 la cerveseria ALPHA, així com la cerveza artesanal que porta el mateix nom. La fàbrica ofereix visites guiades perquè puguis conèixer el procés d’elaboració, de dilluns a diumenge, i de 19 h a 01 h.

Cervesa Alpha
Boris Craft Beer

Des del cor de la Cortinada es fabrica l’autèntica cervesa Boris Craft Beer. Elaborada amb productes naturals i l’aigua més pura d’Andorra, la qual cosa la converteix en un producte insuperable. El seu nom al·ludeix a l’únic Rei (Boris) que ha tingut Andorra en temps passats. Té diferents varietats: Boris Golden Ale, Boris Brown Ale i Boris White Ale. A la fàbrica podràs provar qualsevol d’aquestes varietats, mentre observes al mestre cerveser.

Boris Craft Beer
Ratassia de la Carmeta®

Un licor tradicional, cent per cent andorrà, que concentra l’aroma i el caràcter propi de les valls del Pirineu. Un producte de fabricació autèntica, una beguda amb recepta i ingredients del nostre país. La seva elaboració s’ha transmès de generació en generació. Es fabrica amb les millors herbes recollides de les muntanyes d’Andorra i a base de nous. Una producció local de licors que, any rere any, continua creixent, duta a terme per Eva Gómez.

Licors de ratassia de la carmeta
Nectum

Es tracta d’un producte natural (xarop de pinya d’avet), que s’obté de la maceració de les pinyes d’avet amb sucre. EL procés per a la seva obtenció té una durada aproximada entre sis i vuit mesos, moment en el qual la resina desfà el sucre i el xarop es filtra, després s’envasa per a ús comercial. Se’l coneix per les seves diverses propietats i usos. És un producte utilitzat en la gastronomia i per les seves qualitats terapèutiques, com a remei natural per a afeccions respiratòries. És una preparació tradicional que ha recuperat El Rebost del Padrí, que s’encarrega de comercialitzar-lo en productes autòctons.

Nectum