L’Horòscop de juny: potencia nous reptes personals

L’Horòscop de juny:
ÀRIES 21-03/20-04

És un bon moment per acceptar i potenciar nous reptes personals, però no t’allunyis dels veritables objectius. Alinea pensament, acció, comunicació assertiva i propòsit i aconseguiràs tot el que et proposis.

 

TAURE 21-04/20-05

Deixa enrere traumes i complexos i deixa fluir a la superfície la confiança i la intimitat en les relacions de parella. Atreveix-te a les noves experiències i desmunta creences personals errònies. T’ho mereixes.

 

BESSONS 21-05/21-06

Serà un mes de preguntes i respostes. Pot ser que et qüestionis temes sobre el teu futur, necessitats i objectius personals. Vés més enllà de la lògica i la raó per trobar-te a tu mateixa i deixa enrere les limitacions autoimposades.

 

CRANC 22-06/22-07

Tocarà mantenir tolerància i respecte davant opinions alienes. Això et servirà per reflexionar sobre com et presentes al món. No deixis que les expectatives de tercers t’afectin, ja que saps de sobres el que vals.

 

LLEÓ 23-07/22-08

És un bon mes per estrènyer llaços afectius, ja que les relacions d’amor poden estar travessant moments de tensió. Prioritza la teva parella i els compromisos amb ella i deixa de banda agents externs a la relació.

 

VERGE 23-08/21-09

Centrat en la teva família. Si tens algun conflicte pendent, deixa’l tancat i viu el present. Intenta sortir de la teva zona de confort i supera el passat practicant el perdó. Això et servirà per cultivar el teu equilibri emocional.

 

BALANÇA 22-09/22-10

Hi poden haver canvis inesperats a la teva àrea de treball, com ara ascensos, un nou equip o assignació de projectes. Tingues paciència i evita criticar davant de tercers, com també prendre decisions ràpides en moments en els quals les emocions et poden afectar.

 

ESCORPÍ 23-10/21-11

És un bon mes per treballar l’equilibri entre el que és material i l’espiritual. És important confiar en persones del teu entorn més proper per arribar, amb seguretat, als objectius que t’hagis proposat. Evita malentesos i falta d’organització.

 

SAGITARI 22-11/22-12

Pot ser que et plantegis qüestions sobre el que esperes del teu company, fites comunes, acords i, fins i tot, la relació amb tu mateixa. És moment per a impulsar una dinàmica de parella diferent per arribar al següent nivell.

 

L'Horòscop CapricornCAPRICORN 23-12/22-01

És possible que experimentis certa frustració davant l’endarreriment dels objectius de vida o metes professionals. Tanmateix, has de saber que la lliçó és que tot procés evolutiu, requereix el seu temps.

 

L'Horòscop AquariAQUARI 22-01/21-02

Aquest mes serà excel·lent per a impulsar un canvi en el teu estil de vida i entendre que el perfeccionisme pot obstaculitzar-te en lloc de convertir-se en un aliat. Confia en les teves habilitats i cultiva l’autoexpressió.

 

L'Horòscop PeixosPEIXOS 22-02/20-03

Aprèn del passat per no convertir-te en víctima de les circumstàncies. Has de conèixer quins són els teus desitjos veritables i objectius a llarg termini, i això ho aconseguiràs enfortint el vincle amb el teu món emocional.