Bomar, que l’elegància del cava i del champagne no faltin a la teva vida

Aquestes festes, fes que cada brindis compti. Descobreix la màgia de les bombolles que et faran vibrar amb l’encant del cava i del champagne.

Cava Joan Sardà · Brut Reserva

Champagne per als moments especials

Des de les cases més emblemàtiques, Bomar ens ofereix una gamma d’opcions per a satisfer tots els gustos. Descobreix l’elegància efervescent que només els escumosos poden brindar i convertir les teves celebracions en un autèntic festí per als sentits.

Taittinger Comtes de Champagne Grands Crus · Blanc de Blancs 2011

Barons de Rothschild Champagne Rare Collection · Blanc de Blancs 2012

Taittinger Comtes de Champagne Grands Crus · Rosé 2008

Henri Giraud Argonne Aÿ · Grand Cru Brut 2008

Taittinger Champagne · Brut Reserva

La maison Taittinger, amb seu a Reims, França, va ser fundada el 1734 per Jacques Fourneaux, i ha estat dirigida per la família Taittinger des de la dècada de 1930. Reconeguda pel seu enfocament en la qualitat i l’elegància, la Casa Taittinger és coneguda per produir champagnes refinats i sofisticats. Utilitzen principalment raïm Chardonnay, Pinot Noir i Pinot Meunier en les seves barreges, i són famosos pel seu estil fresc i equilibrat. A banda del seu compromís amb l’excel·lència en la producció de champagne, la Casa Taittinger també és coneguda per la seva impressionant bodega a les antigues pedreres de calc de Saint-Nicaise, que són Patrimoni de la Humanitat.

Henri Giraud Champagne Esprit Nature

El celler Henri Giraud, amb seu a Aÿ, França, va ser fundat el 1625. Destaca per la seva rica herència i tradició. Henri Giraud és conegut per utilitzar mètodes de vinificació artesanals i per l’envelliment dels seus vins en botes de roure, un enfocament únic a la regió del champagne. Aquesta tècnica confereix als seus champagnes una complexitat i una estructura distintives. La casa s’especialitza en la producció de petites quantitats de champagne d’alta qualitat, amb un èmfasi en l’expressió del terroir. El seu compromís amb l’artesania i l’autenticitat ha contribuït a la seva reputació com a casa de Champagne de prestigi, a més de tenir un mètode de cultiu de raïm amb un enfocament Triple Zero llançat el 2029: Zero Herbicides, Zero Insecticides, Zero Pesticides.

Barons de Rothschild Champagne · Concordia Brut

Barons de Rothschild és un prestigiós celler de champagne amb arrels a la famosa família Rothschild. Fundada el 2005 per tres branques de la família, Lafite, Mouton i Edmond Rothschild, aquesta casa combina la tradició i el llegat de la família amb l’experiència enològica. Destaca per la producció de champagnes d’alta gamma, amb un enfocament en la qualitat i l’elegància. Utilitzen raïm dels millors vinyers de la regió del champagne i apliquen mètodes de vinificació cuidats per a aconseguir un equilibri excepcional als seus vins. Barons de Rothschild ha establert una reputació per oferir champagnes refinats i sofisticats que reflecteixen l’excel·lència i l’atenció al detall característiques de la família Rothschild.

De Saint Gall Champagne · Le Blanc de Blancs · Premier Cru

De Saint Gall és una cooperativa de productors de champagne amb seu a Avize. Fundada el 1952, agrupa diversos viticultors que cultiven raïm en vinyers classificats com a Grand Cru i Premier Cru, la qual cosa contribueix a la qualitat dels seus champagnes. La seva gamma de champagnes abasta des d’estils frescos i afruitats fins a expressions més complexes i envellides.

 

BOMAR

www.bomar.ad · @bomar.vins · Tel.: +376 736 300

Sommeliers 

Mario Foricher Tel.: +376 345 243

Emmanuel López Tel.: +376 609 186