SuperU CCA, productes gurmet per als més exigents

Des de caviar fins a formatges, passant per vins i els pernils de la qualitat més alta, Super U CCA et convida a descobrir productes que destaquen per la seva excel·lència; opcions que, si aprecies el bon menjar, no poden faltar a la teva taula.

Salmó fumat, de Dom Petroff

Sentiràs la delicadesa i la intensitat que només Don Petroff és capaç d’oferir, amb una exquisida peça de salmó noruec fumat ‘à la bride’, tallat a mà.

Caviar d’osetra, de Dom Petroff

Aquest caviar és una oda al clàssic, a l’elegant i al delicat. El caviar d’osetra de Dom Petroff és un producte d’una excel·lentíssima qualitat.

 

Foie gras cru d’ànec, de Maistres Occitans

Rigorosament seleccionats per Maistres Occitans, els foie gras crus de Maistres Occitans esdevenen una opció ideal per a aquells que busquen dotar de sabor, al gust, d’aquest aperitiu. Aquest és un foie gras idoni per a preparar-ne conserves i terrines.

Formatge rul·lo de cabra amb tòfona

D’origen francès, aquest formatge de cabra amb tòfona és un producte deliciós que no pot faltar mai a la teva taula, especialment si el que vols és impressionar els teus convidats i obsequiar-los amb una experiència gastronòmica inoblidable.

Formatge Comté Millésime AOP

A sota de la seva crosta, hi ha un exquisit formatge francès de llet crua que destaca per la seva suavitat i aroma, aconseguides gràcies a un procés de curació de 30 mesos.

Pernil Sánchez Romero Carvajal 5J

Aquest pernil de gla 100% ibèric de Cinco Jotas és elaborat a partir de porcs criats en llibertat a les Deheses del Sud-oest peninsular, peces de les quals es curen durant més de 40 mesos, donant lloc a un pernil de qualitat única i sabor excepcional, propis de Jabugo.

Vi negre Herederos del Marqués de Riscal Reserva

Digne d’un diploma d’honor que llueix amb orgull en la seva etiqueta, aquest reserva d’Herederos del Marqués de Riscal és una autèntica joia monovarietal de Tempranillo que representa molt bé La Rioja.