Marquet, els sabors més fins per al Nadal

Com cada any, Marquet Gourmeterie ens sorprèn amb els productes més fins, deliciosos i excelsos per a engalanar la taula durant les festes nadalenques. Des de xocolates fins a les millors conserves, cada proposta presentada per Marquet és un autèntic idil·li per al paladar.

‘Cracker’ de Nadal, de Michel Cluizel

Embolicat en una preciosa capsa nadalenca que recorda a un bombó, hi trobaràs 22 peces de xocolata, de diferents formes al·lusives a l’hivern i a les festes, totes elaborades a partir de xocolates orgàniques Sant Martí originàries del Perú.

Panettone .44, de Fratelli Sicilia

El clàssic mai no passa de moda i, com a prova d’això, tenim aquest deliciós panettone amb panses i taronges sicilianes confitades, que allibera temptadores fragàncies d’olis essencials de vainilla i taronja.

Mantecadas Salinas (capsa metàl·lica)

Les Mantecadas Salinas no necessiten cap carta de presentació. Famoses per seguir una recepta tradicional des del 1870, els sabors d’aquestes mantegades perdurarà en la teva memòria.

Marrons Glacés, de Corsiglia

L’autenticitat dels fruits de Nàpols i Torí es conjuguen amb el savoir-faire francès, per a obsequiar-nos una experiència de dolçor que només podrem trobar amb les castanyes confitades (marrons glacés) de Corsiglia, accentuades amb un subtil toc de vainilla Bourbon de Madagascar.

Caviar iranià, de Caspian Pearl

Si el que busques és l’autenticitat a taula, el caviar Caspian Pearl et farà descobrir l’herència gastronòmica del Mar Caspi, amb un producte exquisit i carregat d’història com ara el caviar iranià, una de les delícies millor valorades del món.

Anxoves en conserva, de Sanfilippo

Són més de 120 anys d’història familiar dedicada a l’elaboració d’anxoves en salaó i en oli d’oliva. No hi ha millor presentació que aquesta per a incloure les anxoves de Sanfilippo com a part dels aperitius d’aquestes festes.

Conserves gurmet, de Frinsa

Musclos en escabetx, escopinyes al natural, petxina variada (zamburiña) a l’all, pop en oli d’oliva… la veritat és que el que més et costarà és decidir quina de les delicioses conserves de Frinsa oferiràs als teus convidats. Exquisides!