La tradició xinesa s’assaboreix al Bronze Age Fondue / Hot Pot Restaurant

Ubicat al Cap del Carrer, núm. 3, d’Andorra la Vella, el restaurant Bronze Age Fondue ens ofereix un estil de cuina tradicional xinesa com mai ho hem vist al nostre país. 

Al Bronze Age Fondue/Hot Pot Restaurant són especialistes en fondue xinesa, que també és coneguda com a Hot Pot xinès, un plat exquisit que es remunta a 1000 anys enrere, i que és elaborat amb base de carns crues, verdures, tofu, fruits del mar i xampinyons. 

Hi preparen un caldo deliciós amb les tècniques i receptes del xef Wai. A la Xina, la gent que hi arriba de diferents regions prefereix un caldo picant, però a les regions de Beijing, el caldo d’ossos original és el més demanat. Però, com que el Bronze Age Fondue/Hot Pot Restaurant busca satisfer tota mena de gustos, ofereix cinc opcions diferents de caldo, tots ells amb gingebre, baies de Goji, dàtils vermells, llorer, anís estelat, pebres, escorça de canyella, fonoll, porro blanc i porro de Sichuan, ceba i all, malgrat que encara també és possible afegir diferents fongs com ara l’Enoitake, el Xiitake, xampinyons d’arbre de te, xampinyons de jade blanc i xampinyons de cranc. 

El sabor peculiar de les propostes culinàries del Bronze Age Fondue/Hot Pot Restaurant, no només és el resultat d’utilitzar els millors ingredients europeus, sinó també de diferents varietats de verdures xineses que aporten un gust deliciós a cada àpat. El nyam, les cols, el bambú i els melons blancs, tots ells d’aquest país oriental, captivaran els nostres paladars, tant per la seva frescor com pel seu sabor. 

Gaudir de la cuina tradicional xinesa és una experiència càlida i acollidora, ja que, com marca la cultura local, la gent es reuneix al voltant de la fondue, sucant carns, verdures i setes mentre aquestes es cuinen lentament. Les salses de sèsam, de cacauet, d’all o de pebre sec en pols, satisfaran els teus gustos. 

Descobreix tot el que el Bronze Age Fondue/Hot Pot Restaurant té per a oferir-te, amb  la seva exquisida selecció de carns, potes de xai i porc fregit, a més de les delicioses empanades de gambes, filets de peix fresc o les pilotes de carn fetes a mà, sense deixar de banda la selecció de postres per a carregar de dolçor el teu dia.