L’Isard i Resalte, junts en una nova experiència gastronòmica

Situat a la planta baixa de l’hotel, l’Isard restaurant és un autèntic temple de la gastronomia andorrana i catalana. Amb la seva variada carta, que ofereix una selecció exquisida de plats tradicionals, amb una especial atenció als productes de proximitat i de qualitat, l’establiment s’ha convertit en un referent per als amants de la bona taula.

Dissenyat pel xef Roger Biosca, el nou menú degustació d’estiu, presentat per l’Isard, inclou cinc plats i les postres. Es tracta d’un tast amb plats específics de temporada, que combinen els sabors tradicionals de la cuina d’alta muntanya amb una presentació moderna i creativa. La proposta comença amb un gaspatxo fresc amb tomàquet verd, seguit d’un espàrrec blanc de Navarra amb salmó marinat i caviar, amb maionesa de Kimchi. De tercer inclou una truita de riu a l’andorrana, seguit d’un mini socarrat d’arròs de confit de muntanya i un llom de conill semi estofat amb carreroles i amb un bombó de paté de conill cobert de cacau. El menú el remata la “torrija de broiche”, amb gelat d’avellana i caramel de fruita de la passió.

Amb aquesta fusió, entre cuina tradicional andorrana i catalana, amb una pinzellada de gastronomia francesa, que li dona un toc sofisticat i únic a cada plat, l’Isard té la voluntat de convertir-se en un dels pocs establiments al país que ostentin el prestigiós segell de cuina andorrana que, fins ara, només han aconseguit dos restaurants del Principat.

*Tot i que el nou menú degustació es pot maridar amb una àmplia varietat de vins, us deixem a continuació dues propostes de Bodegas Resalte.

RESALTE VENDIMIA SELECCIONADA

Un vi fresc, modern i original, elaborat amb raïm de vinyes situades a més de 900 metres d’altitud, el qual li confereix un caràcter floral i fresc. La sedositat del seu taní i la seva frescor harmonitzen a la perfecció amb la untuositat i delicadesa d’aquesta truita de riu a l’andorrana. Una combinació perfecta recomanada pels especialistes de Bomar.

ORIGEN DE RESALTE

Per als plats principals del menú, Bodegas Resalte recomana Origen de Resalte, un vi amb una certa concentració, però amb agilitat i fluïdesa, però també amb consistència i serietat. Una opció excel·lent per a acompanyar el caràcter fumat del mini socarrat d’arròs de confit de muntanya. A més, el seu compromís amb el terroir ho converteix en un aliat perfecte per als plats de carn com el conill estofat, on les carreroles aportaran aquella part més terrosa, completant així una experiència gastronòmica que no et deixarà indiferent.