20 anys de sabors a la Borda Eulari

A l’inici de la carretera d’Anyós, a tan sols 5 minuts de la capital andorrana, es troba un restaurant únic que transporta els comensals a un món de cuina tradicional i de muntanya. Amb orgull, la Borda Eulari pot presumir de celebrar el 20è aniversari de la seva fundació, erigit en un establiment que ha sabut mantenir-se fidel a les seves arrels culinàries des que va obrir les seves portes l’any 2003.

Fotos: Borda Eulari/César De Pablos

Borda Eulari

Amb una reputació encomiable, aquest restaurant familiar atrau milers de comensals cada any, els quals aprecien i gaudeixen de la seva carta repleta de sabors, però sobretot de molta identitat.

La Borda Eulari és famosa per mantenir-se fidel a la seva carta, la qual mai no defrauda els paladars més exigents. Els plats tradicionals, com ara la reconfortant sopa de ceba i l’autèntica escudella, són veritables estrelles que no hi poden faltar. Tanmateix, el restaurant ens convida a gaudir de l’estiu amb propostes més fresques i lleugeres, com ara el carpaccio de bou i tota mena d’amanides. A més a més, ara que comença a fer bon temps, un dels principals atractius d’aquest restaurant és la terrassa, des de la qual es poden apreciar unes vistes impressionants. L’ambient acollidor i relaxant és el complement perfecte per a una experiència gastronòmica inoblidable.

Borda Eulari

Els productes frescos i de proximitat són un dels trets distintius d’aquest establiment massanenc. La Borda Eulari compta amb un hort propi on cultiven una gran varietat de verdures, hortalisses i herbes aromàtiques. La menta fresca, el romaní i l’orenga en són només algunes de tantes que enriqueixen els plats. A més a més, els cuiners utilitzen cebes i trumfes cultivades a Andorra, així com bolets recol·lectats a les nostres muntanyes. Aquest compromís amb els productes locals assegura una molt alta qualitat i l’autenticitat dels sabors autòctons del Principat.

Borda Eulari

Recentment, la carta de la Borda Eulari s’ha ampliat per incloure-hi nous arrossos, que ja són la delícia dels paladars més exigents. L’arròs negre i l’arròs de pop són suggeriments que ara mateix estan triomfant, ja que transporten els visitants a un viatge ple de sabors i aromes marins realment exquisits. Però una cosa és certa, no podràs marxar d’aquí sense haver degustat l’arròs de muntanya, el trinxat, la carn a la brasa o l’allioli de codony 100% casolà, tots plats estrella de la casa.

Borda Eulari

En resum, la Borda Eulari és molt més que un restaurant de cuina tradicional i de muntanya. És un lloc on les tradicions culinàries es combinen amb la creativitat i el respecte pels productes de proximitat. Des de les seves vistes impressionants fins a les seves propostes gastronòmiques úniques, aquest restaurant ofereix una experiència ideal per als amants de la bona cuina.

Restaurant Borda Eulari · Ctra. de Sant Cristòfol d’Anyós, AD400 La Massana · +376 836 400