“Los Peperetes”, el maridatge ideal per al teu vermut

Ja tens el vermut, ara et presentem algunes opcions de les millors conserves amb les quals podràs acompanyar-lo. Es tracta de les conserves de la marca “Los Peperetes”.

Una petita conservera situada al poble costaner de Vilagarcía de Arousa, que elabora conserves de la més alta qualitat, conservant en la seva elaboració i producció els mètodes tradicionals, que han sabut mantenir-se de generació en generació.

La versatilitat del vermut permet infinites combinacions, des de les clàssiques olives, patates fregides o braves, croquetes, pernil, formatges, embotits, alvocats, salmó, entre altres opcions. Però, si et preguntes quines són les millors conserves al natural amb les quals pots combinar el vermut, aquí et deixem algunes recomanacions.

“Los Peperetes” el maridatge ideal per al teu vermut

Si el vermut que tries és negre o vermell, pots maridar-lo amb musclos en escabetx, sardines en tomàquet o petxines variades, en salsa de petxina de pelegrí, ja que realçaran i contrastaran el sabor del teu vermut. Si optes per un vermut blanc, pots acompanyar-lo amb escopinyes al natural, sardines o sardinells en oli o ventresca de bonítol en oli. Totes les conserves, són naturals i suaus, ja que estan embassades en el seu propi suc i sense salses afegides. Tots els productes amb un autèntic sabor marí.

Descobreix totes les varietats en conserves, a Cava Benito, a l’Av. Carlemany, núm. 82, d’Escaldes-Engordany.