Especial Decoració: cuina intel·ligent i cuina amb ànima

La cuina és un dels espais més importants de la llar i un dels més utilitzats, ja que depenent de les seves dimensions, en moltes ocasions s’utilitza com a menjador. Aquests aspectes són elements, més que suficients, perquè també sigui un dels ambients més ben equipats i decorats de qualsevol habitatge.  

Són  molt variades les diferents tendències amb les quals es decoren avui en dia les cuines, però en aquest especial volem destacar l’evolució cap a les cuines intel·ligents, amb càmeres entre cassoles, micròfons per activar les aixetes, cuina solar, forns intel·ligents, amb càmera i realitat augmentada, i algoritmes que registren les funcions a l’hora de cuinar. Però, la novetat que concentra l’atenció de tothom és la Kitchen Hub de GE Appliances, una pantalla gegant que permet mirar pel·lícules mentre es cuina, ja que es col·loca a sobre de l’extractor de fums, això sí, sense despistar-se. I, malgrat que encara està en fase de desenvolupament, Samsung està creant un braç robòtic que podrà cuinar la recepta programada, al més pur estil del millor xef de cuina. En definitiva, un salt tecnològic important, que sempre necessitarà una exquisida creativitat i d’una important funcionalitat. Però, si el que volem aconseguir és un disseny Prèmium, amb la màxima comoditat i les millors prestacions, us apropem algunes de les millors propostes del mercat, que també podeu trobar a Andorra. 

PORCELANOSA E9.30 XLIGHT LIEM DARK SILK, SUBTILESA CAMALEÒNICA 

Destaca pels seus frontals ocults retroil·luminats, la seva zona de mòduls alts i el seu sistema d’obertura coplanar. El porcellànic XLight revesteix la paret i permet unificar la zona de treball amb la resta de la cuina. Gamadecor ha modernitzat el concepte de cuina, amb la màxima tecnologia i nous mecanismes per a l’interior. Una filosofia que ha permès socialitzar aquest espai i que permet utilitzar com un lloc de treball o de reunió. Aquesta és la línia que segueix aquest model, on comoditat i Disseny, es donen la mà. 

El caràcter Prèmium d’aquesta cuina rau en els seus materials, amb el porcellànic de gran format XLight Liem Dark Silk d’Ubatek i el revestiment, roure cuiro, com a elements destacats. La resistència als canvis de temperatura, el seu equilibri cromàtic i la seva fermesa constructiva, han fet d’aquests la solució perfecta per a aquest tipus d’equipaments i que podeu trobar a Palmir Espineta.

cuina

cuina

cuina

SIEMATIC BEAUXARTS, BRILLAR AMB NOVES IDEES 

Una altra de les opcions que us presentem és una cuina SieMatic BeauxArtsuna nova interpretació de la cuina clàssica que sorprèn per la seva originalitat. Un detall atractiu són els extensibles en acer inoxidable, amb el marc bisellat en níquel polit. D’altra banda, el taulell en granit negre StoneDesign i el marbre de color negre, suposen un fort contrast i li donen un aire molt elegant. Els mobles inferiors combinen amb altres de frontal perfilat en laca alt brillo, color blanc loto i rematat pel sòcol en mirall. El revestiment de paret en marbre negre i la campana en acer inoxidable polit, contrasten de manera harmònica i elegant. 

Tradicional i modern, decoratiu i minimalista, mate i brillo, filigranat i massís; els conceptes de disseny del món estilístic CLASSIC de SieMatic, permeten unir elements de disseny aparentment antitètics, per formar tot un harmònic, i així poder trobar el vostre propi estil. Aquesta i altres cuines de SieMatic, les podeu trobar a Cuines Comella. 

DICA SERIE 90, UN DISSENY REFINAT 

La següent proposta és una creació de DICA, concretament la sèrie 90, un nou concepte de cuina, on l’absència d’agafadors és la protagonista. Els sistemes d’expulsió electrònica i mecànica són la clau per facilitar l’obertura. L’obertura electrònica i mecànica dels mobles, fa possible una cuina sense agafadors ni perfils, ressaltant la puresa de les seves línies. Estètica i comoditat, són dos factors que s’uneixen perquè cuinar sigui més còmode, sobretot si tenim les mans ocupades, una petita pressió i portes i calaixos obriran fàcilment. 

Amb la sèrie 90, tot queda ocult, amb portes que poden integrar tots els electrodomèstics i que conviden a experimentar amb una cuina saló o quan la cuina comparteix espai amb el menjador. Els interiors estan pensats per a tots els espais, amb una gran quantitat d’opcions i la fabricació a mida, trobant sempre la millor solució per poder crear la cuina al vostre gust. Aquesta cuina la podeu trobar a Sistema Cuina. 

OB PR-19, UNA NOVA PERSPECTIVA 

PR-19 és un concepte de disseny i desenvolupament que pot atendre les demandes del comprador més exigent, aportant elegància, disseny i qualitat, mantenint com a denominador comú, la combinació d’estètica i funcionalitat pràctica. La resistència és un altre dels seus punts forts, ja que l’estructura dels mobles té un gruix de 19 mm i la part del darrere és de 6 mm, aportant al conjunt més robustes i durabilitat. També compta amb sistema de portes per integrar electrodomèstics i accessoris, amb retorn i sortida assistida i amortida. 

Compta amb múltiples possibilitats de combinació d’elements per a l’interior dels mòduls, així com il·luminació interna i externa; el sistema de prestatgeria I-Move, equipament per al reciclatge, moble sota aigüera aprofitable, ventilació integrada per a la placa de cocció o tensor per a portes de gran format, tot un ventall de possibilitats que potencien l’estètica i la funcionalitat. Les podeu trobar a Bellacer.