Especial Decoració: ESTILPRO, la tendència feta art

ESTILPRO és un estudi d’interiorisme, decoració i showroom, format per un equip de grans professionals, especialitzats en el disseny i decoració de tot tipus d’espais privats o públics, com ara botigues, despatxos, xalets, oficines, pisos, apartaments de lloguer, hotels, apartaments turístics, naus industrials i espais efímers, entre altres.

15 anys d’experiència avalen els seus resultats, ja que estan al dia de totes les tendències i estils que el mercat va marcant a gran velocitat. S’encarreguen de tots els processos que comporta qualsevol acció, des de l’assessorament dels diferents materials, passant per l’estudi del projecte, seguiment de l’obra i entrega d’aquesta. Un servei integral que descarrega al client de patiments innecessaris i que garanteix el millor dels resultats, tant pel que fa a reformes com per obra nova.

A Estilpro, no només estan al dia en tendències i decoració, sinó que sabran treure el màxim de profit als espais concrets en què vulgueu actuar, dotant-los de funcionalitat, en funció de les necessitats de cada client. També disposen de la millor selecció de firmes, espanyoles, italianes i franceses, en tots els àmbits, com ara mobiliari, il·luminació decorativa i tècnica, cuines, banys, mobiliari per a espais de treball, revestiments, etc. A més a més, s’adapten a les necessitats del vostre pressupost amb la millor relació qualitat-preu.

En els darrers anys, l’evolució dels estils i tendències en decoració, han patit una gran transformació i evolucionen a velocitat de vertigen. Si fins ara, aquesta qüestió era només patrimoni de les tecnològiques, els avenços en aquesta matèria i la facilitat amb què podem viatjar a diferents països del món, han fet d’aquesta disciplina un món molt complex.

La gran diversitat d’estils i dissenys d’espais, els nous materials, les infinites combinacions entre ells, els adorns, els mobles, els accessoris i tot un món d’elements per a cuines, banys, salons o terrasses; han fet que la tasca de dissenyar la nostra llar, només estigui a l’abast de grans professionals, si el que volem és obtenir el millor dels resultats.

FUSTERIA INDECOR

Fusteria Indecor és una empresa familiar, amb més de 40 anys d’experiència en el sector de la fusta i realitzen tota mena de feines en aquest material, com ara mobles, portes, terres i qualsevol element relacionat amb la decoració de la llar. La seva dilatada experiència avala la fiabilitat de les seves feines, ja que l’assessorament dels projectes, la qualitat de les feines i un servei excepcional en les entregues, fan d’Indecor una de les fusteries amb més prestigi al Principat d’Andorra.

Indecor, els projectes de decoració no tenen límit, per molt complicada que sigui la seva execució, ja que poden fer realitat qualsevol idea que pugui requerir els millors professionals del sector. S’ajusten a tots els pressupostos i treballen per a tota mena de clients com ara, decoradors, dissenyadors, interioristes o clients particulars. Vosaltres poseu la idea i Indecor la farà realitat.