Men In Black: International, una renovació necessària

Segurament, quan eres jove, la franquícia dels Homes de Negre era de les teves pel·lícules favorites; si no, com a mínim coneixies la seva història tan divertida. Men In Black: International arriba a les sales de Cinemes Illa Carlemany, per a donar-li continuïtat a les aventures dels agents de l’organització MIB.

Dirigida per Felix Gary Gray, Men In Black: International ens porta un nou relat de ciència-ficció amb la participació de Chris Hemsworth, Liam Neeson i Tessa Thompson. L’organització MIB ha estat infiltrada per un talp, llavors els agents secrets han de resoldre el misteriós cas i afrontar una nova amenaça alienígena.Escena Men In Black International

Mentrestant, La Biblioteca de los Libros Rechazados, dirigida per Rémi Bezançon, es fonamenta en el llibre de l’autor David Foenkinos. És una història misteriosa, encantadora i plena de romanç literari, especialment per l’argument: Henri Pick, un pizzer que va morir dos anys abans, “reviu” a través d’una obra mestra mai publicada, fins que una jove editora la descobrís en la biblioteca dels llibres rebutjats, a Crozon, França.

La Biblioteca de los Libros RechazadosSi aquest parell de propostes encara no et semblen molt convincents, no pateixis perquè Aladdín i X-Men: Dark Phoenix continuen vigents a la cartellera de Cinemes Illa. Malgrat tot, et recomanem una producció entranyable, es tracta del documental Za’Atari Nous Camins, amb la participació del pilot Albert Llovera, ambaixador d’Unicef, que ens narra part de les vivències dels sirians en el camp de refugiats de Za’Atari, a Jordània.

Tot seguit, compartim amb tu tota la cartellera de Cinemes Illa Carlemany, del divendres 14 al dijous 20 de juny.

Cines Illa 14 junyCines Illa 14 juny