La il·luminació en neó per a la llar és tendència, t’atreveixes?

Parlem de tendència, en decoració i il·luminació. Concretament de les llums de neó per decorar els diferents espais de la llar. Neons amb missatge, icones o motius cridaners, reservats només per atrevits. Els tons fluor són l’acompanyament perfecte per a aquest tipus d’il·luminació, encara que no els únics. De fet, pots gaudir-los en la paret o sobre un moble, també en il·luminació càlida. Fins i tot, amb dissenys personalitzats en paraules, mida, tipografia i llum. És que creus que et pots resistir amb tantes opcions?

En rosa xiclet per a un ambient psicodèlic

La dissenyadora d’interiors Miriam Alia signa aquest cridaner projecte decorat amb un neó. Aquest saló frega la psicodèlia, per les seves formes sinuoses i combinació d’estampats. Els neons tenen alguna cosa hipnòtica, de manera que no podien faltar en aquest espai, on no només destaca el neó de la paret al costat del quadre de Marilyn Monroe, sinó a una banda de la finestra, emmarcant un adorn gràfic.

En qualsevol estil

I com a prova, aquest saló. No és estrambòtic, ni especialment modern. Tampoc pop. I, no obstant això, es decora amb un neó a la paret. El mix d’estils decoratius reina a través de peces de fibra, un sofà entapissat en vellut i una taula acabada en fusta i estructura metàl·lica. I en aquesta combinació s’il·lumina a la paret un neó, amb llum led, en un to groc, molt lluny dels cridaners tons fluor. Es pot fer! Donar calidesa amb neons també és possible. Quan projectis la ubicació del teu, tingues en compte que hauràs de comptar amb un endoll molt a prop i, gairebé amb tota seguretat, es veurà el cable.

Neó en clau femenina

Aquest és un racó ideat per la decoradora Patricia Bustos -i fotografiat per Javi Bravo-, en el qual l’essència francesa i chic de l’expressió “oh, la la” decora la paret sobre el sofà, en un neó manuscrit i carregat de força i simbolisme, en color rosa.