#InTheKaveOf · Les novetats més captivants de Kave Home

La millor manera per conèixer una col·lecció és mostrar-la en una casa reial, és per això que, la marca Kave Home ha moblat completament un pis al cor de l’Eixample, a Barcelona, amb peces de la seva nova col·lecció.

El Saló

Al saló, el sofà Galene (amb chaise longue dret beix, de 314 cm d’ample, i un preu de 1.669 €), és la peça clau que aconsegueix, donar a l’estada, un extra de confort, gràcies al seu efecte plomissol. A banda del seu confort i de la seva estètica, amb aquesta peça tindreu cura de l’entorn perquè el seu interior està fet amb PET, plàstic reciclat recuperat del mar.

El color i la calidesa, venen de la mà de teixits com ara les fundes de coixí Vicki, des de 25 €, amb textura de borrec, molt suau i agradable al tacte. El resultat és un saló digne de revista. (Totes aquestes peces les trobaràs a Sommcasa).

El menjador

En aquest pis “llueix” la taula Leska. De fusta massissa de mango sostenible i estructura de varetes de metall, soldades una a una. Aquesta peça té unes mides de 200 x 110 cm i un preu de 829 €. Una taula que, gràcies al seu disseny, manté la sensació de lluminositat i amplitud, gràcies als espais entre les varetes i al seu to clar. La seva forma ovalada permet facilitar la circulació i facilita l’opció d’afegir més cadires al seu voltant. (Totes aquestes peces les trobaràs a Sommcasa).

El menjador Kave Home
Un racó de treball

Aconseguir un racó ‘instagrameable’ i apte per a totes les trucades de vídeo, ara és possible. No importa si tens poc espai. Kave Home ho aconsegueix amb una peça de disseny atemporal i dos materials, la fusta i el metall.

Amb xapa de roure i estructura d’acer, el disseny de l’escriptori Nadyria, amb un preu de 415 €, és tendència i destaca per les seves estructures vistes. La cadira d’escriptori, de la col·lecció Yolanda, en gris clar, a partir de 219 €, permet crear un espai de treball de disseny, assegurant també un magnífic confort. (Totes aquestes peces les trobaràs a Sommcasa).

Un rebedor com a carta de presentació

Prepara una entrada triomfal, amb mobles i decoració de disseny. En aquest cas, com l’espai de l’entrada és gran, s’ha inclòs el moble de TV Indian, 739 €, per la seva gran capacitat d’emmagatzematge, i el caràcter que aporta la fusta massissa d’acàcia, amb acabat color antracita texturitzat. El llum de sobretaula Phant, de metall i marbre, té un preu de 125 €; el quadre Adelta, unes plantes, i el mirall, creen un espai relaxat, però amb força. (Totes aquestes peces les trobaràs a Sommcasa).