Dacia Sandero Stepway, preparat per l’aventura

El nou Sandero Stepway, de Dacia, llueix rodes redissenyades i un aspecte general refrescat que el posiciona com a un dels crossovers més atractius de la temporada, ja que ofereix energia, robustesa i tecnologia per una suma realment temptadora.

Fotos: Becier Vehicles/Dacia

2020 - New Dacia SANDERO STEPWAY (4)

Viatjar per la carretera i descobrir nous horitzons mai no havia estat tan fàcil i l’abast de tothom. El Dacia Sandero Stepway és, justament, el vehicle ideal per explorar nous racons, gràcies al seu balanç entre prestacions i costos. Equipat amb llums LED i eixugaparabrises d’encesa automàtica, l’abanderat de Dacia et convida a gaudir sempre de noves aventures.

Espai interior del Dacia Sandero
Tecnologia i confort a la mà

Tant si et mou l’esperit aventurer o la quotidianitat de la ciutat, la tecnologia que necessites estarà sempre a les teves mans. El Sandero Stepway, gràcies a la targeta mans lliures, et facilitarà l’accés al cotxe, de manera que, amb detalls simples però minuciosament pensats, la comoditat està garantida. Acabats cromats, tapisseria amb costures taronja, seients i volant regulables, fre de pàrquing automàtic i espais d’emmagatzematge tancats, són tan sols algunes de les prestacions que es veuen accentuades per un habitacle espaiós i un maleter modulable molt ample. La connectivitat smartphone-cotxe, tota sense fils, et permetrà controlar les teves apps favorites a la pantalla de 8 polzades.

Interior del Dacia Sandero Stepway
Seguretat en tot moment

En cada escenari, la teva seguretat i la dels teus éssers estimats és primordial. És per això que Dacia no ha escatimat en equipar el Sandero Stepway amb les tecnologies ideals per vetllar pel teu benestar. La tecnologia de frenada d’emergència assistida, el detector d’angle mort, l’ajut a l’arrancada en pendent i l’assistent d’aparcament frontal i posterior, amb càmera de visió posterior, facilitaran la teva vida, tant a la ciutat com a la carretera.

Seguretat en tot moment

Descobreix més de l’esperit aventurer de Dacia al concessionari oficial de Becier Vehicles:
DACIA | Av. d’Enclar, 144. AD500 Santa Coloma | +376 871 812 | dacia@becier.ad | www.becier.ad