Nissan, tecnologia punta en vehicles elèctrics

En l’actualitat, el Nissan Leaf és el vehicle elèctric més venut del món, amb unes xifres aproximades de 340.000 unitats fabricades fins avui. Es va presentar l’any 2010, i ara Nissan acaba de llençar al mercat de l’automòbil la segona generació, el nou Leaf.

Nissan Leaf al Garatge NogredaEl nou Leaf és considerat un cotxe molt aerodinàmic, amb un disseny enèrgic, un motor de 150 cv i una bateria de 40 kw/h que permet una autonomia de 378 km. Per aquest motiu, des de Garatge Nogreda, concessionari oficial Nissan del Principat d’Andorra, hem volgut resoldre un enigma de la ciutadania andorrana i comprovar que l’autonomia del nou Leaf permet traslladar-nos cap a Barcelona sense cap incidència.

Nissan leaf elèctricD’aquesta forma, el nou cotxe elèctric permet un viatge des d’Andorra cap a Barcelona sense efectuar cap càrrega intermèdia durant el trajecte d’anada. Vam gaudir de la diversitat de carregadors a Barcelona, vam efectuar una carrega ràpida de 45 minuts per tornar al Principat d’Andorra, comprovant que l’autonomia del Leaf permetia tranquil·lament la tornada Barcelona-Andorra amb la possibilitat de realitzar encara 40 km més.

Nissan E NV200Per als professionals Industrials, Nissan disposa de la  furgoneta e-NV200 presentada al març de 2014, una de les furgonetes elèctriques més venudes a nivell europeu durant l’any 2017. Actualment, l’e-NV200 disposa de una nova bateria de 40 kWh homologada amb autonomia de 280 km. En efecte, és una furgoneta ideal per la seva capacitat de 4,2 m2 amb un espai de 2 metres de llarg i 1,50 d’ample, que admet una càrrega màxima de 662 k.

Nissan E NV200 elèctricSeria un plaer mostrar-vos aquests dos models el nou Leaf i l’e-NV200 i fer una prova de conducció. Aprofitant el Programa Engega de Govern, podreu gaudir d’un preu espectacular per a l’adquisició dels nostres nous models.