Renault dona la benvinguda a l’imponent Arkana

La marca francesa fa una aposta decidida amb l’Arkana, un SUV híbrid amb aires d’esportiu. Renault combina fluïdesa i solidesa en aquest cotxe, amb una silueta que destaca a simple vista.

Fotos: Renault · Becier Vehicles

2021 continua donant grates sorpreses en el món del motor, aquesta vegada de la mà de Renault, que incorpora al seu catàleg el nou Arkana, un SUV poderós que trenca el motlle dels híbrids. A primer cop d’ull, l’Arkana inspira robustesa i poder, però és capaç de seduir amb corbes estilitzades que revelen el seu esperit esportiu.

La tecnologia és un dels punts forts del nou flagship de Renault, on l’habitacle és el nucli d’una experiència de conducció confortable i, al mateix temps, emocionant. La connectivitat, entre els dispositius i l’Arkana, facilita al conductor la interacció amb les pantalles de 9,3 i 10,2 polzades, així com la càmera de 360º integrada al vehicle i el sistema de personalització Multi-Sense. L’easy park assist i l’assistent a la conducció en carretera, t’aproparan a una experiència de conducció gairebé autònoma i segura.

Després d’anys de desenvolupament i recerca en el món de la Fórmula 1, Renault integra en l’Arkana la innovadora tecnologia E-Tech Hybrid, que permet recarregar, els dos motors elèctrics del vehicle, sense dependre d’endolls. A través de l’energia cinètica i la frenada, l’Arkana recarregarà, de manera intel·ligent, la seva bateria que permetrà una conducció en ciutat, com a vehicle elèctric, durant un període de fins al 80% del temps.

També disponible en versions amb gasolina, l’Arkana es consolida com a un vehicle molt més eficient, gràcies al sistema mild-hybrid de 12 V associat al motor turbo d’1,3 litres, que es tradueix en una menor emissió de CO2 i una notable disminució en el consum de combustible.

Descobreix la resta d’avantatges del nou Renault Arkana en el concessionari oficial Renault, de Becier Vehicles:

Becier Vehicles | Av. d’Enclar, 146. AD500 Santa Coloma | +376 871 802 | renault@becier.ad